Buseylcn Mnk123 benim Çin takvimi , bıçak makas , tesbih, tuz gibi bütün batıl inanışlar da erkek olduğu çıktı. Ama geçen ay gittiğim de doktor %90 kız dedi. Sanırım pek tutmuyor 🤷♀️🤷♀️
Elif0712 Mnk123 bnm ucuncu bebegim hicbirinde tutmadi maya tutuyor dogul yili ve hamile kalinan yil biri tek biri ciftse erkek ikiside tek veya ciftse kiz ucundede tuttu
Mnk123 42-AySe-07 ikili test için gittiğimde 11+4 tük doktor o zaman daha çok küçük belli değil ama pozisyonuna bakılırsa kız olabilir dedi 12+3 te başka bir doktor erkek gibi bu bebek dedi bende karnımı oğlum diye seviyorum bağından beri erkek hissettim bende bakalım sonuç ne olucak 🥰
42-AySe-07 Mnk123 Hayırlısı neyse o olsun inşallah canım. Böyle karmaşada olması da zor insan biran önce öğrenmek istiyor 🤭 inşallah en kısa zamanda netlik kazanır 🤲
Snackk Mnk123 valla tuttu kız istedim uyguladım elimde 5 aylık kız bebeğim var tabi allah isterse olur herşey bahane😊
Mom06226 Mnk123 inanmıyorum ama merakımdan baktım oğlumun ki doğru çıktı bunda da erkek gösteriyor yine inşallah tutmaz kızım olsunnnnnn