rosatue Ozge92_ bu soruları alanında uzman bir doktor bile yanıtlayamayabilir şu dönemde. Bence buradaki hiçbir cevaba itibar etmeyin
Ozge92_ rosatue alanında uzman bir doktora bile sitesinden mail attım 😅 bakalım o ne diyecek uyarınız için teşekkürler tabi
Ozge92_ NurCeren00 hamile oldup olmadığım bi haftaya netleşir sanırım bunun devamında hamileysem doktora gidince söyliycem onlarda sizin gibi beni yönlendirir sanırım 2.doz için bekliycem şuan
NurCeren00 Ozge92_ umarım pozitifi görürsün ☺️ Dediğim gibi daha döllenmeden önce yaptırdığın için etkilemeyecektir. Dr Kaan Kocatepe’nin bu konuda videoları var. Onu izleyebilirsin. Gönlünü ferah tut 🦋
Ozge92_ NurCeren00 ayy çok teşekkür ederim inşaAllah izlerim akşam tavsiye içinde ayrıca teşekkürler Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah 💐
Boncuk123 Ozge92_ sessiz düşükte deniliyor. Beta hcg değerim önce yükseldi daha sonra regl günümde kanamam başladı ve değerim düşmeye başladı. Doktorum normal olduğunu sadece erken test yaptığımı söyledi.
Sevimlianne_adayi Ozge92_ canım eğer hamile isen 3 ayı bekleyip öyle 2 inci dozu vurul bende vurulacaktım ama acildeki doktor ve kendi doktorum önermedi ve sonra sağlık bakanı da açıklama yapmış bebek planlayanlar olmasın diye
Ozge92_ Merve234 inşaAllah olmaz belkide bende aynı durumdayım bu arada foruma ne oldu telefondan giremedim??
Ozge92_ Cananyildiz artık çok geç :) bebeğim olup olmadığı 1 haftaya netleşir sanırım :) hakkımda ve isteyen herkesin hakkında hayırlısı :)