Meltem_aras Kızlar gunleriniz nasil geciyor ,dogumumza az kaldi hayirlisyla ☺ bebisleriniz kaç kilo,çanta hazirladiniz mi, ağrılarıniz var mi herseyden bahsedin😅
nslhhsn9221 Hava çok sıcak sürekli ter döküyorum gece uykum çok düzensiz hiç dinlenerek uyanamiyorum.😔 Çok şükür bunun dışında bı sıkıntımız yok. Bebeğim bı hafta geriden geliyormuş ama düzelecek umuyorum. Alışveriş bitti ancak henüz çanta hazırlamadim. 32 bı bitsin herşeyi yıkayıp çantamizi öyle hazırliycam Allah izin ederse
Meltem_aras nslhhsn9221 evet malesf bende uyuyamiyorum😣 alışverişimde daha eksikler var, bacak kramplariyla boğuşuyorum🙄
Mucize_anne32 31 haftamız dayız sıcaklar halsizlik uykusuzluk birde bunun uzerine ayak sismesi 😏 uzanip oturamiyorum kii cantamiz hazir degil henuz yikamadim da pazartesi nasipse doktor kontrolimiz var ondan sonrada yavaştan hazırlarım yikarim diyorum cocuk bezi sirt çantası henüz almadım deterjan falann oyuzden kaldi besigimi kuvetimi siparis verdim geldi bebek arabami agustosta alirim diyorum dun isimli emzik zinciri takimi verdim siparis ignelik maşallah yazılı falan simdi de kapı süsü ve yastık arayisindayim bizim gunlerimiz boyle geciyor kizcemle 🥰❤️
Meltem_aras Mucize_anne32 maşallah😍 gule gule kullanirsinz insallah,ayak şismesi bende de var az ayakta kalsam animda şiser