Şimdi şöyle bi durum var eğer güvenmeyeceğiniz sayfalarsa havale ile ödemeyin zamanında bende tesettür kıyafetleri sattım için tecrubeliyim benim anlaştığım komisyonlu satış veren firmalara özellikle kapıda ödemesi varsa hep satış yaptım sizde kapıda ödemesi olan firmalardan almanızı öneririm yoksa havale ile ödemede bende hiç bir zaman almıyorum alıyorsamda müşteri memnuniyetlerine bakıp alırım zaten artık sosyal medya yerine trendyol hepsiburdadan falan almayı tercih ediyorum yani ben bu işi yapan biri olara size nacizane fikrim
- si kapıda ödemeli sayfalar
- si bi firmadan nekadar ürünü şu gün çıksın diye ısrar ederseniz aksine aksaklıklar çok yaşarsınız benden size tavsiye çok müşterim vardı öyle acele edip normalde herşey zamanında aynı gün kargonan ama acele eden müşterilerimin tüm ürünleri aksıyodu ben genelde öyle müşterilere satış yapmıyorum çünkü %80 hep aksadı yani ben bilginiz olsun diye müşteri potföyü olan sayfalar böyle aceleci müşterileri bazen sallar çünkü gruplarımızada böyle müşterilerin isimleri gelirdi bu müşteri sorunlu satış yapmayın diye sadece bilginiz olması açısından yazdım