Eski9 Kubrasubasi ilk dogumu orda yapmıştım 5.5 yıl önce doktorum çok iyiydi hastaneden de çok memnun kalmıştık şuan nasıldır bilemiyorum ama Dr bulamadım kendime orda
Minigimm0611 Kubrasubasi Bende oraya gidiyorum Şerife hanıma 37.haftadayım gayet memnunum orda yapıcam nasipse bakalım.
Kubrasubasi Eski9 Eski9 Ben bugün kontrole gittim bir tane doktora ismi nayle İyi bir doktordu beğendim ama hastane doğum falan bilmiyorum onları öğrenmek istiyorum
Eski9 Kubrasubasi Naile aman aman suratsız hiç sevmedim ben o doktoru pek sevemedim genel olarak hepsini
Kubrasubasi Minigimm0611 Ben normalde şerife hanıma gitmek istiyordum ama tatilde olduğu için gidemedim
Kubrasubasi Eski9 bana gayet iyi davrandı ama ben normalde zaten şerife hanıma gidecektim o tatilde olduğu için naileye gittim
Seda-3467 Bende geçen sene Mayıs da orda yaptım doğumu çok iyiydi ilgililer ve temiz hastane benim doktorum çok iyi biriydi ama benim doğumdan sonra ayrıldı devlete geçti yine hamileyim yine oraya gidiyorum
Minigimm0611 Kubrasubasi evet bu hafta tatilde benımde yarın kontrolüm var elif hanıma gidicem öyle dedi Şerife hanım ama pazartesi gelicek diye biliyorum
Esrakuku Kubrasubasi saatlerce kapısını kitleyip telefonla konuşuyor kapıda hasta bekliyor umrunda değil bi merhaba demiyor bile değiştirdim