Seymatatogluozkin 37+4um çok toplanıyor tekmelerı kesıldı gıbı sankı göbegım de çok asagı da acıle mı gıtsrm gitsem ne dıyecegım kasılma bu mu oluyor
Seymatatogluozkin Seymatatogluozkin Hiç bir fikrim yok bılen yardımcı olsun özrle gıtmıyorum arıyacagım dr yok
slnurn Seymatatogluozkin bende sizinle aynı haftadayım sürekli bir toplanma var ama doktorum bu aşamada normal olduğunu söylemişti. Eğer hareketleri çok azsa acile gitmenizde fayda var
slnurn Seymatatogluozkin toplanma kasılma oluyor dakika tuttuğunuzda eğer düzenli bir şekildeyse acile gidin. Ama düzensizse endişe etmenize gerek yok 😊
esmerrmm Seymatatogluozkin acile gidip bebegim hareketileri kesildi uzun suredir derseniz zaten muayne ediyorlar cnm
Seymatatogluozkin E-Y Deletedmom23234 Asl90 esmerrmm @slnurn Hepınıze çok teşekkür ederim takip ediyorum hareketlerını duşa gırdım bıraz rahatladım
Asl90 Seymatatogluozkin çok normal toplanması ama içiniz rahat etmezse bir gidin kontrol edilsin. Benim oğlum hep toplanan bir bebekti taş gibi olurdu ama şu an 10 aylık ☺️
E-Y Seymatatogluozkin toplanması normal canim büyüyor çünkü bebiş. Ilerleyen haftalarda daha cok olacak bu durum. Artik tekme degilde hareket hissetmeye başlayacaksın icinde ayaginin elinin oynadığını disardan bakınca net göreceksin. Hareketlerinde azalma olursa eğer hastaneye git 😊🌸
mommasBoys Seymatatogluozkin toplanma yani kasılma doğum belirtisi değildir paniklemeyin. Adet sancısına benzer ağrılarınız başlarsa bu doğum belirtisidir alt karın bel ve bacakları kapsar genelde bu tip durum yaşarsanız doktorunuzu bilgilendirin
Sumus mommasBoys merhabalar benim son iki gündür ara ara karın ağrım oluyor ne olabilir hastaneye de gitmedim hemen alttan bakalar belki diye 34+5 haftalık hamileyim
Merveikratanem Seymatatogluozkin canım önce rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evet kasılma böyle oluyor yani hemen hemen karnın sertleşiyor şuan çok önemli zamandasın en önemlisi bebeğin hareketlerini takip et eğer hareket etmezse tatlı birşeyler ye öyle bak hareket olmazsa doktora mutlaka git bir tansiyonuna bak sık sık son zamanlarda çok önemli
Seymatatogluozkin Merveikratanem Amiin rabbim hepimizin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤