Kuzucccum beyah 31 haftalığım bakan anlamıyor derceesındeyim 😂😂 59 ıle hamıle kaldım ondan olsa gerek veya iç karın mı genıs öyle dıyorlar
Elcnbykckr beyah 16haftam bitecek karnım çıktı yani giydiğim kıyafetlerimde elbiselerimde epey belli oluyor direk gören hamile diyebiliyor ☺️ Ama 2.gebeliğim ondan sanırım
K1- Bizim çıktı 17+3 olduk. Dışarıdan belli oluyor. Allahım hamileliğin balayısı gibi. Çok güzel bişey ya. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
beyah K1- inşallahhh bende kilomda değişme olmadığj için korkmuştum ama bebek normal dedi doktor ondan biraz rahatım
DenizBilge mom073 İpek günü gününe aynıyız. 🥰 bugün cinsiyeti öğrendim. 1 aydır kızım diye seviyordum. Oğluşumuz olacakmış meğersem
Elcnbykckr Umudayolculuk36 46/47kilo arasında hamile kaldım suan 51olmak üzereyim 17.haftama giricem. Bide ilk zamanlar cok midem bulanmasına rağmen kilo alımım oldu ama ben çok acıkıyorum bu sıralar sizde öylemi
Jdjdjdjk Umudayolculuk36 bende 55 ile kaldım 15 5 im halen aynıyım zaten gramı da az bebeğin kilo gösterecek kadar büyük değilki
Umudayolculuk36 Elcnbykckr ben acıkmıyorum aksine iştahsızım :( mide bulantı hissi var yeni başladı sıcaklardan beşki yada klima çarpıyor henüz ayırt edemedim