AnneHilal Hanımlar ilk bebeğime hamileyim, nasıl biberonlar aldınız cam mı tercih ettiniz bir de tek tek mi set mi aldınız deneyimlerinizi tavsiyelerinizi payalaşır mısınız
Burcu_NFUE AnneHilal şimdilik tek aldım emer diye ama aksi durum olursa büyük olandan da alırım .ne olur ne olmaz belki mamaya ihtiyaç duyulur diye yine de küçük biberon aldım . İhtiyaç olmazsa bile su biberonu olarakta kullanılır . philips avent aldım Cam biberon .
metehaninannesiii AnneHilal ben 160 ml olandan aldım lansinoh mika seklinde cam tercih etmedim kırılma olasılığı var diye lansinoh anne memesine en yakin olduğunu söyleniyor kullananlar o öyle diyor o yüzden tercih ettim
Iremnurr18 AnneHilal kızıma lansinoh kullanmıştım çok faydasını gördüm anne göğsüyle uyumlu çektikçe geliyo ve kızımı 2 yaşına kadar emzirdim kesinlikle lansinoh
nikoland Daha doğum yapmadan almadım ben ilk çocuğumda hiç gerekte kalmadı çok şükür. 6.aydan sonra biraz su vermek için kullandım o kadar camdı biberon bebeğim hareketlenince biberonun üstüne düştü patladı o yüzden bunda alırsam plastik alacağım canım fikir olsun