Mavi34 Aysu-03 hic birşey. 2 gün kolumu kaldırmak istediğimde bir ağırlık çok hafif ağrı vardı o kadar
BelisinAnnesi Aysu-03 2 gün kolunu kaldıramıyorsun ateş oluyor sonra aşı yeri hafif soyulup kaşınıyor . 3 yıl önce doz .Bu yılda bir doz oldum ikinci gebeliğim.
Asl90 Aysu-03 kol ağrısı oluyor. Üstüne yapmayın sakın dikkat edin gece ben o hatayı yaptım ondan çok ağrıdı ikincisinde
Nzlozkn Valla ben 2 dozda da aynı acıları çekiyorum 2 gün önce 2. Dozu oldum ağrıdan ağlıyorum resmen ama ben üstüne yatıyorum yani bir de aşı oldugum gün markete gittim ağır poşetler taşıdım o daha beter yaptı sen dikkat et bunlara ben ölüyorum şu an
Aysu-03 Vallaha oldum şuan hafif bir acı var inşallah böle geçer gider diyim hepinize teşekkür ederim çok sağolun 😍
Nzlozkn svdmm16 valla bende öyle dedim zaten benim hatam yani farkındayım 😁 şu an bile acı çekiyorum insallah gecer birkaç gün sonra
Ipekbalyanak Aysu-03 korkutmak istemem ama birhafta ne sağa ne sola yatabildim o kadar ağrı yaptı ki ağladım kaç defa🤦♀️