Kadriye1 melekVzeynepE bel kalça ağrısı yaşıyorum bol 32+2 ☺️ ikinci sezeryan olacak kilo bilgim yok maalesef uzun zamandır hastaneye gitmiyorum
melekVzeynepE Kadriye1 benim de bebeğimin hareketleri azaldı öncekine göre, sizde de varmı böyle bir durummm, bende aşırı sırt ağrısı çekiyorum 😑
nikoland melekVzeynepE 33+4ten selamlar :) benimki sanki dahada hareketlendi içeriye sığmıyor. Benimde2. Normal doğum inşallah bişey çıkmazsa canım dün ilk defa yalancı sancı yaşadım heralde doğuruyorum sandım bi kere geldi gitti haftaya doktora gideceğim bakalım çok zor geçiyo bu hamileliğim
Civciv222 melekVzeynepE Benimde 2 gündür falan hareketleri azaldı sanki hele gece hiç yok. Üzerimde bı halsizlik var, dönmekten uyuyamıyorum sanırım ondan dolayı . Haftaya ilk nst ye girecem 🤭
Kadriye1 melekVzeynepE hareketleri iyi şuan canım son haftalarda dikkat etmek gerekiyor hareketlere takip et sıkıntı olmaz inşallah
melekVzeynepE Civciv222 Civciv222 kaçıncı haftadasınız acabaa, benimde iki gündür falan çok hissetmiyordum korktum açıkçası, haftaya kontrolüm var benimde inşallah
ElifBademmm 32+5 den selamlar herkese. Çok sıcak bayılacam artk. Allahım biran önce sağlıkla kavuştursun yavrularımıza🤲
ElifBademmm Civciv222 benim sezeryan olacak herşey normal giderse inşaallah benim doğum tarihine 37 gün var🤲 14 Ağustos’ta olacak inşaallah. Rabbim sağlıkla kurtarsın hepimizi