Mom0891 Çok hoşuma gitti.Bu tarz sonradan masa olarakta kullanılanlardan istiyorum.Baska bir siteden de alıp memnun kalan varsa link atabilir🌸
Cicilibicili Mom0891 bu tarz mama sandalyesini pek önermiyolar canım. Bebek basıp kendini ayağa kaldırmaya başlıyomuş tehlikeli olabilir. En çok kullanılan ikea. Ben de ondan aldım. Yer de kaplamıyo. Ayakları çıkıyor falan aşırı pratik
Snackk Mom0891 canım bende gördüm ek gıdaya başlıcam güzel geldi boşuna ağır pahalı hantal almaya gerek yok bence
Kuzucccum Cicilibicili ben de aksine bunu öneriyorlar dıye duymuştum ayaklarını basabileceği sekılde olsun dıye 🤷♀️
Cicilibicili Kuzucccum ikea için trendyolda ahşap ayaklık yapmışlar. Onu hem boyuna göre de ayarlayabiliyorsunuz. Ayakları boşlukta olmamalı düzgün bir oturuş için. Ama bunda sabit bir yükseklik olduğunu düşünün. Boyu uzadığında sıkıntı olucak.
Zehrasrkmn Trendyoldaki ürün ikea mama sandalyesi dışındaki hiçbi ürünle uyumlu değildir ona göre alın
Mom0891 Snackk canım bana eltim hediye almak istiyordu bende bunu attım alsın diye zaten daha birçok kıyafet bişiler almıs çok pahalı olmasın diye bunu uygun gördüm