Simgeeeeee Kızlar doğumdan sonra kullanmak için korse alan varmi? Yada şu an kullananlar nereden aldılar nasıl korse tercih ettiler??
gonulcelen Simgeeeeee e bebekte gördüm bi tane cırt cırtlı idi sadece bel için cırtcırtlı olmasından ötürü arkadasım kesin bunu al göbek indikçe daha sıkı sarma imkanın olur dedi onu alacağım 100 gibi bir rakamdı sanırım. O Doğum yaptı giyilenler hiç kullanışlı değil demişti
Ciara93 Simgeeeeee gittigidiyordan aldım 35₺ idi şimdi 45₺ olmuş gayet güzel esnek ve çok sert kalıplı değil lohusayken kullanmak için bence güzel Normalde yamuna korse kullanmak istiyorum ama çok pahalı
Simgeeeeee Instagram'da gördüm yamuna korse ama arkası kopçalıydı kullanımı nasıl bilmiyorum fiyatı 280 lira biraz pahalı geldi
Msna Ciara93 Simgeeeeee Yamuna korsenin aynıları var ürünler bire bir aynı yarın gelicek benim kargomda hemde daha ucuza arada 100 tl gibi bir fark ile https://www.instagram.com/melekstores
Ciara93 Msna ben aldım ucuz bi ürün lohusa dönemi için. Ama sonra kullanmak için aklımda bulunsun çok teşekkür ederim