Adakus 20 parça ya yakın sepetim de siparişlerim var onlar tek tek gelmiyor dmi? Sepettekilerin hepsi aynı kargo ile geliyor ? Ben Trendyol dan yaptım 5 parça bşy alana kadar 5 kez ayrı kargo gelmişti sıkıldım bu durumdan ebebek de öyle yapmıyor dmi bileniniz var mı ?
YazCilegi Adakus trendyolda x markası y markası farklı zamanlarda cıkıs yapar kargonuzu. E bebek tek marka 20 parça aynı anda geliyor
Adakus Aysetnj biberon falan da istedim ben kırılmıyor kargo da değil mi ? İyi paketleme yapılıyor mu
Aysetnj Adakus ben termos istemistim kutuda gayet cizilme ezilme olmafan geldi eger ayni marka magazada varsa degisik falan yapiyolarmis sende e bebek sitesinde bi bolum var msj at donus yapiyorlar soruna kirik gelirse napcam de cvplarlar..
MeryemIkZenginbozkurt Ben bi sürü şey almıştım e bebekten gayet sağlam geldi biberonlar falan bide tek koli halinde gönderiyorlar sıkıntı olmamıştı
Arzuu Benim tek siparişimi 2 parça halinde yolladılar o an ellerinde mi yoktu ondan mı bilmiyorum 🤷🏻♀️ Biberonları da öyle bir poşetlemişler ki ben zor açtım bıçakla makasla kırılmasına imkan yoktu🤭