Cyber yaa çok sevindim o zaman. Baktım ben de denizi doğası güzel görünüyor. Rabat büyükelçiliği bizim başkenti fas ın. Biz onu öylesine sonradan eklemiştik, tercih dışı afrika falan gelmesin diye korkudan. Balkan ülkelerini istemiştik en çok, türkiyeye yakın diye hastane işlerinden dolayı. Hatta gerekçemizi belirtmiştik tüp bebek tedavisi görcez diye. Dikkate alınmamış ona çok sinirlendim ama afrika çıkmamasına sevindim. İyiki tüp bebek tuttu, inşallah sağlıkla devam eder. Yoksa nasıl olurdu bilmiyorum. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Gezilecek yerler olmasına sevindim. Önemli olan o 2 yılın hızlı geçmesi için ☺️
Hemen gönderirlerse ben gidemem zaten 3 ayı atlamadan. Annemde kalırım. 1 2 ay sonra olursa beraber gidebilirim eşimle. Doğumumu da inşallah aksilik olmazsa ankarada istiyorum, doğumdan 1 ay önce falan geliniyor sanırım öyle izin veriyormuş havayolları şirketleri. Yabancı havayolları gidiyor genelde aktarmalı çok uzun sürüyor. O yönü kötü. Ama mecbur katlanılacak artık. Belki direkt uçuş bulabiliriz gidene kadar