Cyber Allahım intten baktım şimdi harika bi cins rengi şekli maşallah çok tatlııı 🐣🥰 yurt dışı kesin ama ülke henüz belli değil. 1 2 haftaya belli olur diyorlar. 2 yıl süreliğine gidicez. Ama hamileliğimin durumuna bağlı. Bir süre bursada annemde de kalabilirim uzak yer olursa. Eşim keseyi görmeden kalırsın ayda 1 ankaraya gelirsin doktora muayeneye kardeşinle kalır 1 gün dönersiniz diyordu ama keseden sonra bırakamam ben de görmek isterim hep diyor. 😅Ben de gidicem muhtemelen yani. Evimizi bozmıycaz doğuma kadar. Doğumdan sonra hepsini depoya verip hep birlikte dönmek istiyoruz hangi ülke olursa. Herşey muallakta yani. Uçak korkum var hamile halimle büyük risk alırım gibi geliyor. 1 kere bindim izmire giderken mideme bişey oturdu nefesim kesildi 1 saatte 😂 yani bizimki göçebe bir hayat. Keşke bebek sağlıkla doğsa imkanım olsa da orda dil kursuna bari gidebilsem 1 yılcık ☺️ dönüşte de doğuya gidilecek bir daha o imkan gelmez.
Ama kısmetse balkanlar falan çıkarsa çok iyi olur aylık bile gelinebilinir ankaraya doktoruma. Ondan başkasına güvenemiyorum, bütün bilgilerime hakim, hekimlik tecrübesine de güveniyorum. Kısmet artık☺️