Betuldoksan Kizceler pazartesi sabahtan yatisim yapılacak ve ameliyat ile ikinci kızım dünyaya gelecek inşallah varmı pazartesi günü doğum yapacak olanlar gelin birlikte bekleyelim…
Dilek58 Betuldoksan bennnn Pazartesi sabh 8 de alıcak sezeryana bnmde ikinci gebeliğim abisiyle prensesimizi bekliyrz canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağmıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻
Yasmin95 Betuldoksan Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 bende salı günü sezeryan olacağım abisiyle beklemedeyiz 😌
Betuldoksan Dilek58 gerçekten mi bi’de ablası ile bekliyoruz hayırlısı ile alalım kucagimiza alalım başka bisey istemiyorum daha gercekten dayanamıyorum çok yoruldum ve ağrılardan yatamıyorum kalkamiyorum
Dilek58 Betuldoksan evett canım gerçekten bnde çok ağırlaştım kaburga ağrılarım var ama çok şükür tatlı yorgunluklar bunlarr meleklerinin arası kaç yaş canım bizimki 5 yaş
Dilek58 Betuldoksan maşallah suphanallah rabbim sağlıklı sıhhatli hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah canım cümlemize 🥰