Betul-12 Kızlar Merhaba şuan 4+4 haftalık hamileyim kan testi ile öğrendim daha henüz doktora gitmedim size keseyi görmem için hangi hafta da gitmem doğru olur 🤷🏼♀️☺️
ilkgozagrimhavinim Betul-12 beta hcg değerine göre git canım bence. Herkes 5.haftada gözüküyo dedi, benim 5te beta değerim 1000lerdeydi 3000 olmasını bekledik öyle gittim
Nurdan123 ilkgozagrimhavinim beta en az kaç olduğunda gözükür acaba bende yeni öğrendim hamileliğimi 5 haftalık betam 6429 çıktı bebek gözükür mü sizce artık 😊
diamond2635 Betul-12 kişiye göre değişir canım o.4+5 te keseyi gördüm 5+5 te bebeği de gördüm kalp atışını da duydum ama keseyi gördüğümde betam 4820 idi.
Bsrahb Betul-12 4+4 gittiğimde kese görünmüyordu.5+4 giitim kese vardı bebek yoktu.Bugün akşam tekrar gideceğim bence biraz bekle
Sevdaelmc Betul-12 beta birden artıyor canım benim iki günde bir ilk 19 sonra 72 sonra 172 sonra 942 oldu sonra da gittim kese gözüküyordu 😇 çok hızlı artış oluyor beta da bir süreden sonra
ilkgozagrimhavinim Betul-12 canım bende ilk öğrendiğimde 123tü :)) adetim 2 gün gecikmişti üstelik. 1 hafta sonra gittim tam, kese gözüktü. Beta çok hızlı artıyor
ilkgozagrimhavinim Nurdan123 evet canım 3000den sonra gözüküyor demişti doktorum bana ozama.sizinki gözükür😍
Nurdan123 Betul-12 tamam teşekkürler haftaya cumaya anca randevu alabildim ozaman gideceğim inşallah bebeğimi de görebilirim 😍