cemrecanimm merhaba güzeller anneler. 17+5teyim ama istahım hala acilmadi sürekli zorla biseyler yemeye calisiyorum. bulantım vsde gecti gibi tamamen. sadece sabah bulantıları kaldı. benim gibi olanlar var mı? iştahı açan bir öneriniz??
kediannesi60 cemrecanimm malesef benimde o şekilde bulantım vs arada oluyo ama iştahım açıllmadı açılsın diye acı biber sarımsaklı şeyler yemeye çalısıyorum ama özellikle kahvaltı yapasım gelmiyo
Eylulmom1 cemrecanimm Kahvaltını elinden geldiğince erken kahvaltı yapmaya çalış. Çünkü kahvaltı geç yapılırsa bebek huzursuzluk veriyor. Şahsen ben de öyle oluyor.
balbocegim27 cemrecanimm 23. Haftadayim o iştah açılması bende de olmadı normalde çok yiyen kilo lu da bi insanım oysaki
cemrecanimm kediannesi60 aynen benimde. Allah yardımcımız olsun. yiyemedigim içinde ister istemez kötü hissediyorum, bu yüzden zorluyorum işkence gibi geliyor
kediannesi60 cemrecanimm başlarda meyveyi iştahllı yerdim oda gecti mecbur eşim zorluyo onunla yemeye çalışıyorum aç kalmamaya çalış canm ne yesem kar sayıyorum bebek icin
cemrecanimm kediannesi60 bende aralarda meyve, cici bebe süt vs tüketiyorum. geneli 20.haftadwn sonra iştahta artıs görüldüğünü söylüyorlar. umarım öyledir🙏
Fadikb cemrecanimm evet 19-20 haftadan sonra iştah açılıyor bende çok iştahsızdm hiç kilo almamıştım taki 19. Haftaya kadar :)) iştahım fena açıldı 1 kilo aldım