Mucize_ Merhabalar arkadaşlar, 25 haftalık olduk ben sol tarafıma yatmaya özen gösterırım ama artık solum çürüdü resmen sağıma dönüyorm 5-10 dk sonra sola geri uyku düzenim kalmadı rahat uyuyamıyorum sizler ne yapıyorsunuz ya.
Nilduru Mucize_ iki tarafada yatabilirsin ya sırt üstü yatmadığın sürece sorun yok ben biraz sağ biraz sol döne döne yatıyorum😅
Nry0682 Mucize_ normalde hep sagıma yatardım sola yatamayan ben artık sola yatıyorum,saga dönünce istemsiz bi sekilde nefesim kesiliyo sola dönüyorum.
Mucize_ Nilduru ya burda sağa yatmayın filan demişler başka postlarda okuyınca psikolojij olarak insan etkileniyor ondan soluma yatıyırum ama sabah kolum bacağım fena
Mucize_ arzubldk aynen öyle ya çok kötü oldu bu uykusuzluj bende uykusuzum diye baş ağrım bile olmaya başladı
Mucize_ Nry0682 sağda bazen benlmse öyle oluyo tv izlerkendd sırt üstü uzanırım bazen o zamnada öyle oluyo sola yatmaktan çürüdü sol tarafım valla
eylusko Mucize_ yaa bende soluma yatamıyorum artık yoruldum . sağıma da yatıyorum . araştırmalarıma göre önemli olan sırt üzeri yatmamakmis🤰🤰🥰
Mucize_ eylusko sırt üstü olunca nefesimde sıkıntı hissediyorum bende yatmıyorm da sağa da yatılmaz filan yazmişlar başka postlarda bende ne yapcam bilemedim ya
Afifeelif Mucize_ valla ben hiç dikkat edemedim desem yeri kuzum. Soluma yattığımda hep kasıklarım tekmeliyordu, sağıma dönünce de kaburgalarıma vuruyordu. Sırt üstü yatıyordum onda da belim pertti… Uykular yok olmuştuuuu🤣🤣🤣 şimdi 19 aylığız
Sita3434 Mucize_ tek tarafa yatmak da iyi değil dönüşümlü yapmanız lazım sürekli aynı yöne yatmak rahim baskısından dolayı organlara iyi gelmiyormuş dönüşümlü yatmaya çalışın bizzat yaşadım
Durubatu Mucize_ doktorum akşam dinlenirken TV izlerken soluna yat dedi gece yatarken illaki soluma yatmaliyim diye şartlandırma kendini yatabildigin kadar yat ama gece uyanıp aaa sola donememisim diye kendini strese sokma dedi 🤭 ben nasıl oluyorsa her uyandığımda kendimi sırt üstü yatarken buluyorum malesef