Nesli23 20 hafta 6 günlük gebelikte cihaz da ağrı çıktığı için erken doğum riski denildi ayrıca kanamam da olmuştu nidicard,pruluton,serumlarla kesmeye çalışıyor bu durumu yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı?neler yaptınız doktorunuz ne dedi?
byzza16 Nesli23 ben 35.haftadayim nst de yalancı kasılmalar çıktı doktorum bana da rahatlatmasi için nidicard verdi günde 4 kere 6 saat arayla kullanıyorum. 1 hafta kullandım 1 hafta daha kullanıp bırakmamı söyledi etkili bir ilaç gerçekten ağrılarımi kesti
kirpapatyasiii Nesli23 ben kullanıyorum nidicard daha doğum yapmadım inşallah daha çok vardır ama yan etkisi olsa bile çok etkili bir ilaç benim dogumum başlamış bebek kanala inmişti 20 haftamda sizin dediğiniz gibi hemen hastaneye yattım 5 gün kaldım nidicard proluton progestan ekstra serumlar falan durdurdular doğumu evdeyim şimdi ayaklarım havada yatıyorum 24 haftalık oldu bile bakalım heran gelebilir bekleyedebilir bazen kasilamam ağrım siddetleniyor doktoruma konuşuyorum 1 doz daha al diyor hemen rahatlıyorum. Korkmayin çok etkili bir ilaç 🤗
susam_18 Nesli23 bende kullanıyorum ama benim doğum.sancılarım çıktı 100 lerde. 33+5 im. Dayanmaya çalışıyorum.
Nesli23 kirpapatyasiii bende etki etmedi pek ilacı içiyorum yine kasılma çıkıyor içmesem de çıkıyor korkuyorum.doktorunuz sürekli yat mı dedi başka önerdiği bir şey oldu mu.sizin ne şikayetiniz vardı nasıl anlaşıldı
Mrvmndl kirpapatyasiii maşallah inşallah saglıkla kucağınıza alırsınız . Bişey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim . 21 haftayım Benimde kısalmalarim var serklajlıyım sancim yok diye biliyorum ama bayramdan sonraki kontrolde öğreneceğiz artık . 24 haftaya gelmissiniz sayfanıza baktım maşallah daha duruyor bebeginiz bu haftalara gelebilmek için neler yaptınız yani ben öğrendiğimden beri yatiyorum ama kısalmam unca poponun altına destek koyarak ayakalrımı yuksekte tutarak yatmaya çalışıuorum , siz neler yapıyorsunuz , insan korkuyor bir tutunacak dal arıyorda.
kirpapatyasiii Nesli23 anladım Rabbım yardımcınız olsun ben evdeyim cihaza da hiç baglanmadim ama hala ara ara karnım sertleşir ağrım olur tamamen normale dönmeyeceğim ara ara yollayacak sanırım. Ben 19 haftamda apandisit ve serklaj oldum 4 gün hastanede kaldım çıktım 2 gün sonra 20 haftalık olmustu kasilmalarim başladı ağrı olmadan düzenli kasiliyordum acıle gittim doğum eylemi başlamış bebek kanala inmişti hiç kimsenin umudu yoktu hatta bana serklaji almamız lazım dediler ben kabul etmedim alırlarsa bebek gelecekti. İlaç tedavisi başladılar durdu şükür ama bebek kanalda yani kasiklarimda sadece serklaj tutuyor bebeği bekliyoruz şuan bakalım Rabbım ne yazdıysa onu yaşayacağız.. cumartesi dr gideceğim ciğer geliştirici vuracaklar sürekli yat dedi eve ambulansla geldim 1 aydan fazla oldu yere hic ayak basmadim lavabo işini surguyle hallediyorum. İlaçlarımı saatini dakika bile atlamiyorum kaçırsam hemen başlıyor sancı yaptıklarım bu kadar hergun elim karnımda 391 kere Ya Şafi ve 41 kere Euzubesmele ile Fatiha süresini okuyorum çok iyi geliyor sende okuyabilirsin 🤗🤗
Nesli23 kirpapatyasiii Allah şifa versin inşallah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin tüm duaları okuyorum bende.Rabbim yazmışsa kimse engel olamaz.
kirpapatyasiii Nesli23 amiinn inşallah aynen öyle canım gelecekse Rabbimden ben ona sığındım savcıdan kıvranırken hep umutsuz konuştular ama ben hep hayır umut var Rabbım var dedim suyum yada kanama gelmeden elletmem dedim hamdolsun ki Rabbım de yardım etti. Sende hiç umudunu kaybetme miniğin için kuvvetli ol pozitif ol strese sokma kendini emin ol daha çabuk iyileseceksin 🤗
22meltem Ben 21. Haftamda ağrı ile gittim sancı çıktı birgün hastanede yatip çıktım kesildi. Sonrasında minik minikler sancılarım olunca doktor nidicard vermişti kullandım ilaç bitince kestik şuan kullanmıyorum ama faydası olmuştu
kirpapatyasiii Nesli23 ne demek cümlemizden Razı olsun inşAllah içini biraz olsun rahatlattiysam ne mutlu bana 🤗
kirpapatyasiii Mrvmndl öncelikle sakın kalın stres yapmayın hastanede yattığım süre zarfında kimsenin umudu yoktu doktor hemşire asistan hiçbirinin ama ben hıc vazgeçmedim Rabbım e sığındım 1.5 ay yataktan hiç çıkmadım lavabo ihtiyacını sürgü ile hallettim ilaçlarımın saatini hiç aksatmadim ayaklarım yukarıda yattım en son 24+2 de detaylıca gittiğim doktor artık yatmamam gerektiğini evde sadece yürümem gerektiğini söyledi zaten sürekli yatarsam pıhtı atma ihtimali çok fazlaymış hayatin tehlikeye girer dedi birde serklaj çok güçlü bir dikiş korkma öyle kolay açılıp da gelmez dedi lavaboya yemek yemeğe kalkıyorum şimdi sadece 🤗 duygusal film sahne şarkı bile dinlemiyorum hep komedi hiçbir şeyi takmıyorum bu zamanda kendimin ve bebeğimin kıymetini daha iyi anladım kimse umurumda değil 🤗 nidicart verdilerse saatini hiç aksatma çok etkili bir ilaç ben doğuma kadar kullanacağım sanırım zaten vaktinin geldiğini de hissettiriyor vücudum 🤗 genel olarak böyle özellikle sormak istedogin birsey varsa seve seve cevaplarım
kirpapatyasiii Mrvmndl birde progestan çok etkili bir ilaç benim bebeğim kanaldaydi son kontrolde doktor evet aşağıda ama rahim toparlamis herseyi unut ama progestani sakın aksatma dedi 🤗
Mrvmndl kirpapatyasiii elimden geldiğince sakin kalmaya çalışıyorum dualara büründüm sürekli tesbihler dualar kendimi motive ediyorum filmler filan , yatmaktan zorsunmuyoru o saglıklı olsunda diyorum ben sonra kalkarim ayağa yeterki o iyi olsun . Benim daha once serklajlı erken dogumun oldu o beni biraz yıpratıyor ama umudum daim . Pıhtı olayida bende zaten kan sulandırıcı igne kullaniyorum daha ınce bebeğimin birini pıhtıdan kaybetmistim o yuzden . Nidicard vermediler sancım çıkmadı diye heralde ama haftaya gittigimde soyleyecegim burda herkes kullaniyor sanırım heo duydum , progestan başından beri kullaniyoru. Zaten arttırmıştı en son hep saatli kullaniyorum alarm dolu telefonum inşallah beni kide toparlar . Rabbim kimsenin kucağını boş koymasin emeklerimizin karşilığını alalım inşallah . Tesekkür ederim bilgileriniz için inşallah vakitlice kucağımıza sağlıkla alırız
Nesli23 kirpapatyasiii beni hastaneye yatırdılar ne sancı ne kanama durmak bilmiyor dualarınızı esirgemeyin
kirpapatyasiii Nesli23 Rabbım yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz yavrunuza.. Korkmayin hastanede emin ellerdesiniz kanaması olunda vaktinde doğum yapan çok okudum burda sizde hayırlısıyla vaktinde kavusursunuz inşallah bebeğinize dualarım sizinle 🌺