Buse7111- Kizlar esim ile cok bunaldik ve havuza gidicez ama korkuyorum enfeksiyon kaparim falan diye sizden istegim hem suya girmek fakat alt vajina kismina su gitmemesi icin ne yapabilirim fikirlerinizi almak istiyorum
Nigarhacizade Buse7111- ben çok giriyorum hem havuza, hem denize. Bence ne yapılsa da, sonuçta bu su mutlaka değiyor oraya. Doktorum iyi yerlerse havuz falan olan mekanlar, o zaman pek sorun olmuyor, rahatlıkla gire bilirsin demişdi💕🥰
Biranne2meyve Buse7111- yeni geldim bende sadece doktorum mayonu girip çıkınca hemen değiştir duş al dedi bende öyle yaptım yanımda fazla mayoyla gittim hiçbişey olmadı çok şükür 🥰
milena11 Buse7111- havuz kesinlikle önerilmiyor. Enfeksiyon riski aşırı yüksek. Deniz bile riskli ben deniz kenarında bir şehirde yaşıyorum. Doktorum çok keain konuştu riske atma kendini dedi. 😔
Nigarhacizade Buse7111- Buyur canım 🥰Kendine doktoruna da sora bilirsin. Bir kısım izin veriyorken, bir kısım izin vermeye biliyor. Ama ben giriyorum her hafta. Şuana kadar hiç bir şey olmadı. Sadece çıktıkdan hemen sonra yıkanmak lazım. Bu konuda araştırma bile yapmışdım. İyi yerlerse havuza girmek asla sakıncalı değil diyordu. Doktorum da aynı şekilde dediğinde artık rahatladım ve girdim. Bazı konularda çokta derine dalmamak lazım. Allah korusun sizi ve yavrunuzu inşallah 💕Merak etmeyin🌸
ElifBademmm Kontrolümde doktoruma tatile gidebilirmiyim dediğimde havuza girmemek şartıyla tabiki dedi.
Buse7111- Kafam karisti simdi yine teredütte kaldim napicam ben ya doktorumdan da numarasini almadim🤦♀️
ebruzb Buse7111- benim doktorumu havuzu kesinlikle önermedi bende çok severim🥲 denize bol bol girebilirsin ama havuzu asla önermiyorum dedi bizde denize gideceğiz
Medilifegun Buse7111- gecen yaz hamileydim doğurana kadar hergun havuza girdim sık sık da denize girdim hiç bir problem yaşamadım bu yaz da hamileyim kızımla hergun havuza giriyoruz kendi otelimizin havuzu temizliğine ilaclanmasina güvendiğim için rahatça girebiliyorum
Cilekliruyam Buse7111- canım ben doktoruma sordum havuz veya denize girmemde sıkıntı olur mu diye oda hiçbir sakınca yok dedi 20 haftalığız bu arada
kelebeklerdeniz23 Buse7111- canım benim doktorum havuzu hiç önermiyor. Bir keresinde sırt ağrılarımdan yakındım, havuzda hareket etmek yüzmek çok iyi gelir aslında ama gebelere havuzları önermiyorum güvenilmez dedi. Bir kere de seyahate çıkacağımı söylemiştim git ama denize okey havuza girme enfeksiyon riski fazla riske atmayalım demişti.