Busebse Merhaba kızlar bugün tam kızım 1 aylık oldu onceden gaz problemi yoktu ilk dogdugu zamanlar suan ikiniyor ağlıyor yapamiyor ne yapmam lazim
gamzosgamzos Busebse Doktorunuza danışarak veya eczaneye gaz damlası kullanabilirsiniz mesela benim kızıma sab simplex çok iyi gelmişti
Elsu26 Busebse arkadaşımın oğlu kolikti acı elma yağı alıp topuklarına ve göbeğine sürmüştü çok iyi gelmişti ama doktorunuza danışmadan kullanmayın ne olur ne olmaz
[silindi] Busebse metsil dene cok küçük oldugu icin faydasini gormessen zinco kullanabilirsin cnm doktor kontroluyle
Ellu Bigaia damlasi vitamin d li. Cok cok tavsiye ederim. Günde bes damla ve bütün gaz problemi yok oluyo. Ben ebemin tavsiyesi üzerine ilk üc ay kullandim, hic problem yasamadik😃
Busebse Ellu sağlık ocağındaki hemşire Zinco gaz damlası verdi kızlar bitkisel mis inşallah bebeğime bı yan etkisi olmaz kullanicam 🙄bunu duyan varmı aranızda
Tospikinannesiii İlk kızımda metsil gaz damlası kullanıyordum yememişti dr nursey harveys diye bitkisel bir şurup vermişti ikisini beraber kullandık ve hiç gaz problemi yaşamadık tami doktora danışmadan aman kullanmayın hiç bir ilacı
Busebse Tospikinannesiii canım hemşire sağlık ocağındaki Zinco gaz damlası verdi onu kullanicam ıns yan etkisi olmaz bide bana rezene çayi iç günde bı bardak ve göğüs üçünün kahverengi kısmının tamamını ver bebeğe hava girmesin dedi
Ellu Busebse onu tanimiyorim ama bitkiselse sorun olmaz heralde. Dozaji önemli. olmadi bigaia damlasini öneririm dedigim gibi. (Dikkat bio gaia degil, bigaia vitamin d li)
Tospikinannesiii Busebse dene canım annelik dediğin hep araştırmak çare olmazsa aklında bulunsun o organik şurupta inşallah şimdiki ilacın şifa olur bebişine de daha fazla ağlamaz
Derin_deniz01 Busebse gaz genelde bütün bebekler de olur ama doktorunuza danışarak gaz damlası kullanabilirsiniz siz de gazlı yiyeceklerden uzak durum çiğ sebze meyve tüketmeyin mümkünce bir de akşamları bebeğinize duş aldırın bebek yağıyla güzelce masaj yapın inanın çok rahatlatacaktır beslenme sonrası muhakkak gazını çıkarın minik kuzunun geçmiş olsun