Gzmkk Sigara paketine kıla parfüm kokusu çok değişik şeylere öğürtü geliyor sizin neylere mideniz bulanırız birde 6 hafta oldu hala karınım ağrıyor isal gibi geçmedi
Prensesiminyolculugu Gzmkk çok normal canım benim de beyaz sabun kokusuna , soğan kokusuna ve cevize aşırı midem bulaniyordu şimdi sabun hariç diğerleri geçti sancı içinde çorapsiz durma mutlaka incede olsa giymeni ayaklarını sıcak tutmanı tavsiye ederim
Mom3834 Gzmkk daha yeni başlıyorsun :( geçmişler olsun, benim gibi bulantıdan ziyade tiksinme baslamış. 14. Haftaya kadar çektim. Her şeyden ama her şeyden tiksindim sonra çıkarıyordum.. yemek yiyemiyordum sükür simdi idare edebiliyorum :(
Yalcnnaysgll Gzmkk bizde 6 haftalık olduk miğdem çok bulanıyo bütün gün miğdem agzımda gece bile bulanıyo çok kötü yemekte yiyemiyorum böyle olunca 😱
MehmetBarlasinAnnesi İlk trimesterde benimde öyleydi canım 4. aya girerken yavaş yavaş geçti aklına gelebilecek herseye mide bulantısı yaşıyordum sadece tek bi kaç meyve vardı onlarla beslendim