Irm_brk12 Anne yani beşik mi küçük olanlar yoksa ahşap beşikmi sizce hangisi ve neden ben kararsiz kaldim
Prensesiminyolculugu Irm_brk12 ben ahşap anne yani beşik aldim çünkü oda yapmayı henüz düşünmüyorum çok küçük olduğu için bebeğim en azından 2-3 yıl kullanır bizim yanımızda olur görsel olarak daha güzel buluyorum
Mrvweeeeee Irm_brk12 ben buyuk parmaklikli ahsap besik almistim ilk cocuguma simdi 2 yasinda hala yatyo allhin izniyle oglum olacak onuda yatrcam okdar iyiki anne yani hep ole kullandim beraber yqtyorz gbi cok rahat eettik
Elsu26 Irm_brk12 etrafımda herkes park beşik öneriyor ben de onu almayı düşünüyorum bi tane de küçük beşik 6-7 ay kullanılabilen 🤗 ama sizin içinize ne sinerse onu alın
Prensesiminyolculugu Buketylz944 evet bir tanede alt kısmı iki çekmeceli bir dolap alacağım gayet yeterli
metehaninannesiii Irm_brk12 park yatak tercih ettim en kullanışlı o çünkü katlayıp istediğim yere götürebiliyorum ve çok hafif
Prensesiminyolculugu Irm_brk12 birde kaç ay yatırmayı düşünüyorsunuz ona göre karar verin o küçük olanlara 6 aya kadar yatabiliyor bebekler eğer oda yapacaksanız 6 aydan sonra başka beşik alırım diyorsaniz küçüklerde alın ama iki masraf olur