Aslielis Julide05 Ben yaptım ve ikinci hamileliğim şu an yine oraya gidiyorum kuzum ben kendimi bildim bileli o hastaneyi tercih ediyorum
Julide05 ceyliiiiii Bedia Zeynep Yıldırım doktorum çok iyi 27 temmuz da sezeryan olacağım kendi isteğim
Dilan__ Kızlar ben kolan hastanesine gidiyorum Beylikdüzü ama medicanda bi doktor varmış oda çok iyi diyorlar bilmiyorum 🤷♀️ kafam çok karışık 31 hafta oldum nerdeyse
Dilan__ ceyliiiiii medicana hastanesindeki Ali Metin celep kolon hastanesi benim doktorum Fuat Karatepe
Tugbarmzn Bende medilife gidiyorum Selda hanımoğlunun hastasıyım aşırı memnunum doktorumdan da hastahanedende 😌
ceyliiiiii Tugbarmzn bende selda hanıma gidiyorum ama aşırı huzursuz ediyor beni çok pat bir kadın azarlaması uslubu memmun kalanlara şaşırıyorum gerçekten
Aslielis ceyliiiiii selda hanımı bende sevmiyorum hiç iyi davranmıyor patavatsız bir kadın kadın doğumlarda erkek doktordan yanayım ben daha iyiler
Tugbarmzn ceyliiiiii yaa ben hiç öyle tavrını görmedim hastasını yattığı yerden kendisi kaldırıyor ilacı bile o yardımcı oluyor temizlerken Çok doktor değiştirdim ama bu kadar ilgilisine rastlamamıştım ben çok memnunum 😌
Julide05 Aslielis covidten dolayı kimseyi almıyorlar annem refakatçi kalacak ama eşime göstermezler odaya için vermezler diye tedirginim çok babası sonuçta o da görmek istiyor ters tavırlı olurlar diye korkuyorum 😥
Aslielis Julide05 Hayır öyle bişey olacağını zannetmiyorum ben doğumunız ne zaman ? Sizin doktorunuz kim ?
Mrc34 Julide05 hayırlı doğumlar size emin misiniz kimseyi almadıklarına ben önümüzdeki hafta Medical Park ta doğum yapicam nasipse ziyaretçi yasağı yokmuş orası da beni şaşırttı belki her yerde yasak kalkmıştır. Tek refekatci gece fakat gündüz yasak yok