42-AySe-07 Kızlar doğumu devlette yapacak olan ya da yapmış olan var mı ben devlette düşünüyorum ilk doğumum sezaryen bu da öyle olacak ama devlette sabit bir dr yok heralde süreç nasıl işliyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Purpura26 42-AySe-07 Ben 37 haftadır sabit doktora gidiyorum. Benimle ilgili herşeyle o ilgileniyor. Sezeryansa gün verir o yapar ameliyatını
Sedakbyk 42-AySe-07 kontrole sabit doktora gidiyorum.ama dogumda ameliyathanede baska doktor nobetci o giricek,onemli olan anne ve bebegin sagligi bence
GKP22 42-AySe-07 oğlumu devlette doğurdum gece 12 de yatışım yapıldı o yüzden nöbetçi doktor ilgilendi ama sizin sezaryen olacağı için doktorunuzla konuşabilirsiniz
Huzurmelegim_28 42-AySe-07 bende devlete giidyorum orda doğum yapıcam ama sürekli kontrole aynı doktora gittim ama onamı denk gelir sezeryan dedi zaten son 37 gün bayramdan sonra kontrolüm var bekliyorum artıkk heycan stres korku karışık duygular içindeyim nasıl olucak diye ilk doğumum
42-AySe-07 Purpura26 Ben randevu alamıyorum mhrs’de görünmüyor 32 haftalık olduk biran önce gidip görüşmem lazım ne yapcam bilmiyorum
42-AySe-07 Bir de poliklinikler var çeşitli yerlerde dr 3 gün burda 5 gün orda saçma sapan bir halde sacede burada mı böyle acaba sabit dr yok
42-AySe-07 GKP22 İnşallah bir dr denk gelir :) benim önceden gitmem gerekiyor gün vermesi lazım bakalım
42-AySe-07 MineLule Devlette ki doktorlar sürekli değişiyor burada 2 gün bu hastanede 3 gün başka bir yerde ve her zaman randevu açılmıyor