Mom54544 balbocegim27 Diyorum nolursun al sen taşı bu kadar pimpiriklenceksen diye aman kalsın sende iyi diyo geride 🤭
balbocegim27 Mom54544 benimki de bazen karnımı sallayıp dürtüyorum hareket etsin diye çocuğu rahatsız etme yorma bırak uyusun diyo sanki içerde taş taşıyıp yoruluyor da
rosatue Hamileadayibiranne ben bir yere gitmiyorum. Kendim gitmediğim yetmiyor gibi benimle görüşenleri de karantinaya soktum da ondan dedim 🙈😂 Ama 36 bitti benim beybi is coming sayılır. Riske etmek istemedim 😂😂
Bilgeveyis Oynamaktan bir şey olmaz hasta değiliz hamileyiz ev işi yapabiliyorsak ki 37. Haftaya kadar çalışan gebeler var düşük riski yoksa hareket iyidir
Hamileadayibiranne rosatue yorumunuza çok güldüm 🤣🤣 kendini düşünmüyorlar bari sizi düşünsünler haklısınız valla 🤣🤣🤣
Mom54544 balbocegim27 😂😂 bizim gibi düşünmüyorlar hic napalim doğduktan sonrası daha kotu ya kuzenim oğlunu sünnet ettirdi 4 aylık falandı e açısı var agliyo çocuk eşine habire ya bu bebe neden agliyo siz susturamiyosunuz bakamiyosunuz falan diye kızın teyzemin ömrünü yemisti 😂
Elcnbykckr moms46 ay bende Cumartesi düğüne gidicem 17haftamdaym oynamak istiyorum ama tabiki çok tepinmeden normal ama bi yandan korkuyorum da. Bazılarına bakıyorum zıplıyor hopluyor hiç bisey olmuyor 😐