MehmetBarlasinAnnesi aliyeozdemirr tabi zamanında gelsin bebisim ama çok agirlastim artık bi yandan da o kadar sürmeyecek gibi geliyor işte nasip artık 😀
aliyeozdemirr Veraninannesi ay çok az kalmış ya nasıl heyecanlımısınız ben çok heyecanlıyım gerçekten son 58 gün prensimle 💙
Veraninannesi aliyeozdemirr çok heyecanliyim cumartesi günü randevumuz ar aaayyy sanki bu hafta çok geç sürüyor .sezryan olmak istiyorum karar verirsem bayramın ilk günü prensesim doğacak
19ida19 aliyeozdemirr benimde son 55 gün o halde eylulde mi dogacak sizce ben agustos diye tahmin etmiştim gerçi belli de olmaz
aliyeozdemirr Veraninannesi ya sezeryandan aslında korkuyorum doktorum bi sorun olmadığını söyledi bu anestezi cesidi olan epidural istiyorum bide sezeryandan sonra ne kadar bi sürede uyaniyoruz buda beni çok endişelendiriyo
Veraninannesi aliyeozdemirr ben uyumak istemem spinal tercihim olur bakaym neye karar verirsem istegimle olacam. Bende merak ediyorum lohuslaik süreci bitene kadar nasi olacak
Razz7020 aliyeozdemirr 27 Ağustos son görünüyor ama bilemiyorum bakalım oğlum ne zaman gelmek isteyecek😀 13 Eylül doğum günüm zamanım olsa da o zaman yapsam diyorum bazen ama imkansız 😂😅