fethiyeli48-48 minikcivcivim olsun annesi olsun sağlıkla sıhhatle gelsinlerde dönerler merak etme dönmezse de sezeryan oluruz emin ol bunlar mühim değil . Sağlıkla kavuşalım zamanında en en önemlisi bu 💚💚
minikcivcivim fethiyeli48-48 öyle canim öyle yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsunlar zamanin da gelsinler 🙏🙏❤
_Eylll1 fethiyeli48-48 vayy memleketlim toprağım❤️ Allah sağ salim kavuştursun bebelerimize,isimde fethiye görünce dayanamadım😍🌸
minikcivcivim ozlmayktkrmm hahah demi ya 🤣🤣 ay şu günler hayırlısı ile bir geçseydi 🙏 kızlar ultrason resimleriniz var mı? 😊
ozlmayktkrmm minikcivcivim hayırlısıyla inşallah :) sizlerde burun tıkanıkşığı oluyor mu ya sıcaklardan ?
fethiyeli48-48 _Eylll1 ay çok teşekkür ederim kuzum 😂 memleketin cehennem gibi yanıyor mübarek klimasız nefes alamıyoruz 😀 hep birlikte canım benim sağlıkla zamanında gelsinler inşallah
minikcivcivim Ervan amin canim inşallah şimdi korkuyorum ikinci kiz olursa kaynanamın ismini katarlar diye 😬
Ervan minikcivcivim koydurtma cnm eşinle aranda konuş. Biz eşimle öyle anlasdik .bir sen bir ben 😁 esinmi annesinin adını koyar
_Eylll1 fethiyeli48-48 öyleymiş kuzum öyleymiş alıyorum haberlerini yinede memleketime değer be ❤️😅 burasıda memleketimden hallice istanbuldaym tabi hamilelikte olunca çift kat terliyo insan Allah yardımcımız olsun🌸
fethiyeli48-48 _Eylll1 sorma benim ailem de İstanbul’da İstanbul yanıyor diyorlar ama ah İstanbul’un sıcağı burda olsa keşkeee 😂 sen unutmuşsun buranın sıcağını kuzum suan dışarı çıkıp 3 dk yürüyemezsin 😅
_Eylll1 fethiyeli48-48 orası öyle kuzum istanbul fethiyeyle yarışamaz o konuda😂 ailen nerdeler burda ben Beykoz daym☺️
minikcivcivim ozlmayktkrmm gece uyurken tıkanık gibi hissediyorum canim ama gündüz hiçbirşey yok 🤷🏼♀️sende canim
minikcivcivim Ervan öyle anlaştık ikk hatta söz verdi ama ailesiyle de arada kalıyor o yüzden sesimizi çıkarmıyorum eşimin cani sıkılmasın diye canimm eşim katmazsa karışırlar işte kendi ismine yakın bir isim olsun ister kendi ismini istemese bile
Mamacitaa5 Hb4634 içim rahatladı şu an bizde 32 olcaz yarın bizde makat pozisyonundayız her gün emeklemeye çalışıyorum hala başı yukarda bana da dua edin nolur bayramda gidicem kontrole
minikcivcivim ozlmayktkrmm bende ilk başlarda hafif burun kanaması da yapmıştı ama hafif geçti şimdi gece uyurken oluyor 🙂 demek mi farklı oluyor canim
havvakaratas_09 minikcivcivim 31+5 haftamdayim benimde makat duruşu döner diyorlar ama insanın kafasında soru işareti kalıyor sağlıkla gelsinler tek 🤗