deno1 Esrakin iyiyim canım biraz ayaklandım nefes almaya ihtiyacım vardı artık bel agrisi beni zorluyor ya ama her dakika tabi tetikteyim kan varmi diye öyle geçiyor günlerim birde daha hissedemiyorum hareket çok mu tembel ney hissetsem biraz rahatlardım sen napiyosun nasıl gidiyor bu arada benim instagram hesabım falan yok o yüzden veremedim
Esrakin deno1 Ssukur brn iyiyim cnm hala yatiyorum ise gitmiyorum is falan yapmıyorum sukur iyi dedi dokto4 korse yazmisti oste bazen onla dolaşıyorum disari falan cikabiliyorum ben hisetmeue başladım 21 haftalik olduk iste yarin tekrar kotnrol var bakalim hayirlisi insallah ikimiz içinde
Esrakin deno1 normal cmm erken daha bende net hisetmiyorum daha kalp atislarini hisediyorum sadece arada oda erken hisedersin sende 20 haftada falan
GulcanDongel Kızlar 27+5 haftalığım, 22 gün önce serklaj oldum, bugün akıntım sarı renk ve biraz yoğun geliyo, sizde de oldu mu böyle.
cocoblog GulcanDongel ben ilk olduğum zamanlar olmuştu progestan vajinal alıyordum doktorum ondan dedi sonradan azaldı
deno1 blueberyy00 belirtim yoktu canım ben rahimsel problemlerim var rahim yetmezliği var diye oldum erken doğumu önlemek için tedbir amaçlı ama tabi illa belirti ne dersen kişiden kişiye değişiyor kiminin kanama oluyor sürekli yada rahim ağzı açılması kısalığı gibi falan ultrasonda belli oluyor zaten
Esrakin deno1 Sukur bebek iyi bende biraz iyiyim cok fazla bas agrim var eklem agrim var delta viruse yakalanmisim 4 gun evde agri cektim sonra gelfim test verdim 3 gundurde hastanedeyim valla şükür ama halime 🙏
incikinannesi deno1 Esrakin Merhaba hanımlar nasılsınız? Öncelikle geçmiş olsun hepinize rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bende Çarşamba günü serklaj olucam inşallah çok heyecanlıyım. Şimdi ne durumdasınız ağrı sızı varmı.