AylinCk seda_00 kesin tarih mi 😍😍süper bebişlerimiz aynı tarih doğacaklar 😅😅benim kız senin miniğin cinsiyeti ne canım
seda_00 AylinCk henüz son kontrole gitmedim ama doktor bu tarihi söylemişti bir ay önce 😂erkek canım bizimkide
Esra_baki Goxun Eylül’ün ilk haftasi uygulamaya göre ama bir hafta ilerde gidiyor dedi doktor. 30 Ağustos ewlilik yildonumum kızım bize hediye gelecek o gün gibi hisediyorum hayırlısı sağlıcakla gelsinler.
Goxun zhlgs aynı şeyi bende merak ediyorum.aslan erkeği bi yiğenim var küçükken çok kıskanç bencil egoist biriydi inşallah öyle olmaz 🙄
Asl90 zhlgs 31 ağustos doğumlu oğlum. Biraz sinirli, huysuz, hassas ve duygusal şu an en belirgin özellikleri bunlar😂. Gezmeyi çok seviyor insanlardan pek hoşlanmıyor oda pandemiden dolayı diye düşünüyorum insan görmedi çocuk malum
Cennet-polat Goxun saat 00:01oldumu hemen önce günlük yazıyı okuyorum eşimde hep o saatte hadi uyuyalım diyip telefonu kenara bırakır bende dur bir dakka sonra yazıyı okuyun diyorum 😁😁şafak 47uygulamaya göre bakalım nasip nezman haftaya kontrolumuz var 😁
Goxun Cennet-polat ben erken uyuyan biriyim ama gözümü açar açmaz bende uygulamaya bakıyorum ,sanki bebeğiniz doğdu doğucak gibi teselli sözleri okumak istiyo gibiyim😄delirdim galiba 🤪
Goxun Cennet-polat aynennnnn yaaa sabır mabır kalmadı artıkkk o kdr merak ediyorumki neye benziyo nasıl bi duygu falan hayal kurmaktan başım dönüyo artıkk ☺️
Cennet-polat Goxun herkez aynı durumda şuan sanırım 😁😁doğru zamanda hayırlısıyla gelsinler insAllah 💕
oblt Son 30 her gün bakıyorum ben de :) çok heyecanlı bir şeymiş😍😍 sıcak uykusuzluk ağrılar ne kadar zorlasa da kucağıma alacağım günü heyecanla bekliyorum 😍😍🙏🏻🙏🏻