Juniorbaby1 Erkekler geç doğar diye söylenir hep ama o tezi çürütecek çok sayida erken doğan erkek bebekte duydum sizce erkek bebekler geç mi doğar erken mi
Emiryigit47 Juniorbaby1 2 tane oğlum var 😊😊 ve iksiide 40+5 te geldiler yanıltmadılar beni. Bakalım bu defa kaçta kaç olacak🤣😍
Deletedmom23234 Juniorbaby1 Valla oğlum olacak, 31 haftalığız daha şimdiden nst’de sancılarım çıktı erken gelebilir bu bebiş. Tek isteğim sağ salim 36. Haftaya kadar gelebilmek. Demem o ki cinsiyet ile alakası yok erkek bebek geç gelmez hurafe hepsi 🤗
BusraUras Juniorbaby1 39+5de doğurdum dün. Babaannem derki vakti günü dolan bebek doğar erkeği kızı olmaz 😅
Umbilik Arkadaşım ssvd adayıydı neredeyse 42′ye kadar beklediler çok ısrarcı olduğundan. Ama nazlı kızı gelmeyince yine sezaryenle doğum yaptı. Kız erken gelir diyen olunca bu durum aklıma geliyor.
SutlacimiYedimmiBen Juniorbaby1 cinsiyetle alakasi olduğuna inanmıyorum kizim yok ama ilk oglum 35te 8 ay 10 gunlukken ikinci ise tam gununde 40 haftalikken dogdu 9ay 10 gunlukken
Ozlmaydn SutlacimiYedimmiBen hadi ya 😂 bizimki 2 yaşında şmdi çok şükür skıntısı yok 8 gün ciğernde enfeksyon var dye küvözde kalmştık iyileştik çıktık birdaha bi skıntı yaşamadık çok şükür 😊 sizinki nasıl ne durumda doğunca küvöze girdi mi birde neden erken doğdu 😊
ezgikptngl Juniorbaby1 tam 38. Haftada doğum yaptım oğluma, ikinciye hamileyim bu da erkek bakalım ne zaman gelicek 😍