Esracim Kızlar 21+4 haftamdayim. Bir haftadır sağ karından kaşığa doğru ağrım oluyor. Sanki orda bı sopa var gibi bacağını bukemiyorum. Üç dört gün önce kadın doğuma resmen topal gibi gittim. Kadın baktı birşey yok bağ dokusu ile alakalı olabilir dedi. Magnezyum verdi. İlacı içmemek rağmen yine gün içinde oluyor ağrı. Apandisit den supheleniyorum. Başına gelen var mı apandisit de ağrı sabahtan akşama kadar mi oluyor.
HicranKzn Esracim benim apandisit ptlamaya gelmişti onun ağrısı inanılmaz canım emin ol😣 sapsarı olmuştum yemek yedirmiyor ve sürekli çıkardım sağ kasık ve mideme vurdu benim daha çok midem ağrıdı. Zaten oraya yerleşmişti😣
Demir Esracim Merhaba,ben 5 yaşındayken oldum apandisit ameliyatını ama acısı hala aklımda.Özellikle göbek deliği acır çok ağrır yani yerinizde durdurmayacak cinsten.Kusmada olur. Hamilesiniz,yinede dikkatli olun doktora görün riske atmayın derim.
esoeso Esracim bn amelyt oldm apandsttn asırı derecede kusmam vardı ve oyle hafta suren agrı degl zaten bı anda oluyr apansdt mudahale edlmzsede patlyrr bnmde bazen kemk batması gbı bsey olyr acayp canm yanyr
Ozlem16 Benimde olmustu bilmeyerek sicak seyler koymustm apandistm patlayackmisti buz koydugunda agri gidiyor sicagi degil sogugu seviyor eger apandistse buz koydugunda gecer gecmezse baska seydir