elifinannesiiii 65 ile başladığım yolculuğumda şuan tam 80 im🙄 doktor en fazla 15 kg al demişti şuan limiti doldurdum ve 36 haftamdayım bilemiyorum ama belkide önümde daha 3-4 hafta var. Başta bebeğimde gelişim geriliği görülmüştü daha yeni toparladı o yüzden yiyip içmemi çok kısıtlayamadım. Ne yapıcam böyle bilmiyorum🤷🏼♀️
ogrencianne35 elifinannesiiii merhabalar 😊 bana da 12 kilo demişti aynı kilo gebe kalmışız 170 nerdeyse boyum 65 kiloydum 82 kiloyla doğuma gittim 29 gün önce 73 kiloyum şuan sezeryan doğum yaptım ben son haftada 2 kilo aldım sadece dikkat etmeye calistim
Ays0 elifinannesiiii yolun sonuna gelmişsin neredeyse hiç canını sıkma sağlıklı beslenmeye çalışırsan çok bir şey almazsın daha. Benim 33 hafta ve 14 kilo aldım belki bu bir kaç günde 15 de olmuş olabilirim. Doktoruma kalsa her aya bir kilo olarak düşün ve 9 kilo ile bitir demişti ama nerdee 😂 Sağlıkla doğuralim da inşallah kilo bu alınır da verilir de zaten emzirme süreci, uykusuzluk vs ile çok hızlı veriliyormuş 🤗
hilal20gcm elifinannesiiii 28. Hafta 7 kilo aldım 60 ile başladım 67 yim şuan iyi mi gidiyorum bilmiyorum 🤷♀️kaçla bitireceğim onu da bilmiyorum çok takıntılıyım ama kiloya
Aysuntas elifinannesiiii Canım bende. Tam 73 kiloyla hamile kaldım 2. Ayım hemen diyetisyene başvurdum 6. Aya kadar verdircem çocuk zaten o zamana kadar sıvıyla besleniyor dedi bir haftada 4 kilo verdim zararlı mı bilmiyorum
Nigarhacizade hilal20gcm ben de çoook takıntılıyım anlatılmaz. Tabi sağlıklı olsun, güzelce doğuralım diyoruz da. Kilo da önemli bir bakıma. Korkuyorum fazla kilo almakdan gerçi şu haftalarımda fazla yemek yiyemiyorum. Bulantılarım yüzünden ama son aylarda ya artarsam diye korkuyorum. Şuan 49kiloyum 17haftalığız. Sizce kaçla tamamlaya bilirim 🥺
fatosh93 Arkadaslar bende 20 haftamdayim halen kilo alamadm 54 hep Devam ediyorum göbegim cok Iyi cikmis ama neden kg alamiyorum anlamdm gitti normal bi durummu?
Btl2017 Aysuntas çok dikkat ediyorum . Ekmek hamur işi makarna pilav artık yok hayatımda. Sırf bebek kilo alsın diye bol kaşar yumurta peynir ceviz badem yoğurt gibi şeylere ağırlık veriyorum. Zaten balık et süt tavuk tiksindim yeni yeni yemeğe başladım çok az. 60 kilo 1.70 boy ile hamile kaldım şimdi 61 kilo ancak geliyorum
Deletedmom23234 elifinannesiiii İnanın hepsi kilo değil 31 haftalığız 14 kilo aldım ama ben kendi adıma konuşayım en fazla 5 kilo almışımdır gerisi ödem ve rahim ağırlığı, bebek, kan,su vs. Canınızı sıkmaya değmez nasıl olsa doğumdan sonra hepsi gidecek☺️
Ayseee4238 elifinannesiiii banada doktorum ayda sadece yarım kilo en fazla 1kilo al demişti ama ben 28haftamda 10kilo aldım daha 3ayim var hızlada almaya devam ediyorum valla önüne gecemiyoruz malesef
Nigarhacizade Ayseee4238 peki alınan kilo yemek yüzündenmi? Yani aşırı iştah falan varmı, yoksa kilo artışı şişkinlik falan yüzündenmi?
Ayseee4238 Nigarhacizade valla iştahım açık ama herkes diyo ki vücudun hiç almamış karnın çok büyümüş diyolar ama ödem çok var bende elim ayağım yüzüm çok şişiyor.
U-E elifinannesiiii hamilelikte 30kilo alanlar var 15çok normal bende 30.haftadayım 13kilo aldım hiç dert etmiyorum çocugum güzel gelişsin büyüsünde doğumdan sonra veririm kiloyu