Inciiio Kızlar kimler bizimle aynı haftada? 36 haftanız nasıl geçiyor? Neler yapıyorsunuz? Zaman durmuş sanki geçmek bilmiyor
Birtane2307 Inciiio Benim icin idare eder ama oturunca kalkmak iskence hele uzaninca yataktan cikarken vajinada ve makatta olusan o keskin agri bacaklardaki sızı beni mahvediyor onun disinda otursam kalkmasam iyiyim hicbirseyim yok😁😁
Vera_vera Inciiio 36+3 bol bacak ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum ama tabi fazla ayakta durduğum için🤦🏻♀️
buseli07 Inciiio 36+3 olduk biz de.kızımın Bayramda gelmesinden korkuyorum doktorumuz şehir dışında olucak diye. Onun dışında doğum pozisyonunu almış durumdayız büyük bir heyecanla geleceği günü bekliyoruz pek bir sıkıntımız yok çok şükür
buiyimi Inciiio tam 36 haftalığim 3 gündür bi ağırlaştım hafta zor geçmeye başladı her tarafım ağrıyor 🤦🏼♀️
Seyma0368 35+2 oldum biraz ağrılı yorgunluk hissi kimi zaman tansiyon düşüklüğü hiç beş dakika durmayan bi oğlus 😁ikinci gebeliğim bakalım 30 na alacak doktor bi an önce doğsun istiyorum artık
Erva4104 Nstde sancılar var kaşık kemiklerim ve kasılmalar im var artık yoruldum😔 Ama yinede binlerce kez şükürler olsun
elifinannesiiii Kalkarken yatakta sağ sola dönerken oluşan ağrıları saymazsak iyi gidiyor bu haftaya kadar hep 1 hafta geri denen kızım 2800 gr a ulaşmış ve haftasını yakalamış durumda😊o yüzden mutluyumm💪🏼
Emofoise 36+6 olduk uyku haram sancı çok mide mide bulantısı eklendi üzerine korkuyurum doğuracak mıyım diye