Minnosunannesi Kızlar beni maydonoz yememem konusunda çok uyaran oldu içinde çiğ yumurta olduğu için. Ama ben bazı şeylerin yanında çok arıyorum yakınlarımda ye bolca diyor kararsız kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz ?
BesteCanerKutluzolu Minnosunannesi Mayonez kesinlikle yasak doktorların en çok uyardığı şey mayonez, hazır konserveler ve dondurulnuş gıdalar. Ketçap belki çok arada yenebilir katkısız olanları ama mayonez yeme bence
Clover Minnosunannesi cig yumurta cok sakat bir durum. Hatta bana doktorum yumurtani haslarken sakin rafadan yeme dedi.internette aratirsaniz yumurtasiz mayonez tarifleri var.tadi ayni olmaz ama simdilik idare edebilirIniz...
Ceydaakbal Minnosunannesi bende bilmiyordum iki defa yedim canım çok istedi baktım ki yiyince çok rahatsız oluyorum çok karın ağrısı ve bel ağrısı yaptı internetnde araştırdım kullanmamak gerekiyormuş
FatihBatur Bende mayonezin düsuge sebep olduğunu okumuştum bir yerde o yüzden hic yemedim diyebilirim hemen hemen
Asia Cig yumurta bizim icin cok zararli. Cunku icindeki bakteri bebek icin tehlikeli kaldiramazmis bebek. Bundan sora yiyen arkadaslar dikkat eder. Mesela süzme yorgurtlu hafif sarimsak ve naneyle.harika sos hazirlayabilirsiniz.❤
Momtobe Zaten sağlıksız bişey heleki bu durumda hiç yememelisin onun yerine yoğurt dene bak mis gibi oluyor çiğ yumurta var içinde buda bebeğe direk geçen bir bakteri barındırıyor ve zararlı hertürlü çiğ et işlem görmüş sucuk salam sosis bunlarıda yeme