Duygumehmet Kan ilacını düzensiz kullanıyorum bi gün içersem diğer gün unutuyorum çok ilaç kullandığım için. Bi sakıncası olur mu sizce ? 🌸
Busra333 Duygumehmet canım o senin hemogramının kaç olduğuna göre değişir. Değerin çok düsük ise etkiler
Sibelrx Duygumehmet yetersiz kalirsa senin vucudundaki demiri aliyomus bebek oyle duymustum ilacyan zarar gelmez icmeye calis kan ilaci gece yatincada icebilirsin gorebilcegin yere koy gozun hergun carpar zaten onu
Mehtap23 Duygumehmet kendimden söylüyorum bende unutuyorum diye alarm kurdum . Yemek saatim belli olduğu için yemekten 1 saat sonraya kuruyorum. Yoksa bende kesin unuturum alarm kıymazsam
Zeyyyn Duygumehmet bende gunduzleri başka ilaç kullandım için gece yatmadan önce içiyorum birşey yiyip içmiyorum 1 saat öncesinden alarm da kuruyorum yoksa unutuyor insan
Duygumehmet Busra333 bakmadılar ki kanıma sağlık Ocağı d vitamini ve kan ilacı verdi doktoruma sordum oda kullan dedi
Busra333 Duygumehmet hee anladım canım normalde hamilelikte mutlaka kan hormon vs yaparlar.olması gerekende odur bence çünkü bir ilaç veriliyorsa değerinizi bilmeden nasıl verilebiliyor Kaç haftalıksınız
Syma-ma Duygumehmet bakmadan verilir mi ya. Bir de sağlık ocağı 🤷 hiç güvenmiyorum onların verdiklerine .