Vldnbsvl Iki bobregimde de stent var ve doktor normal doğum yapabileceğimi söyledi ama doğum anında sorun yaratır diye korkuyorum . Stentleri olupta normal doğum yapan var mi
Teslime_sinan Vldnbsvl bende de aynı sorun var canım nasıl takıldı bayıltma uyuşturma gibi birşey yaptılar mı bi de kaç haftalıksın canım bi de kaç mm olduğunda takıldı benim 19 mm şuan sınırda dedi Doktorum 😢 geçmiş olsun bu arada tatlım
Tugba_umy3 Vldnbsvl 25 haftalıkken böbreğimin şiştigini öğrendim hem sağ hem sol tarafım ilk başta m limleri küçüjtu şimdi sınırda dedi doktor sol 19 m sağ 27 m olmuş sağ tarafıma stent taktılar şu an 32 haftalık gebeyim hasatnede yatıyorum sancım var erken doğar diye ciğer geliştirici iğne vuruyolar normal doğum yapmasın dediler bana
Vldnbsvl Bebeğim sürekli yan duruyordu böbreklerim e baskı yaptığı için böbreklerim büyüme yaptı doktor takılması lazım yoksa böbreklerin iflas eder dedi o yüzden takildi canim
Vldnbsvl Normalde spinal yapılıp takilacakti ama kan sulandırıcı kullandigim için az doz verilerek genel oldum canım
Vldnbsvl Deniz2961 evet doktor çıkarılacağını söyledi normal doğum olursa doğumdan 1 yada 2 hafta sonra çıkarılır sezeryan olursa o an çıkarılacak dedi
Teslime_sinan Deniz2961 çıkıyor canım ben bekarken taş düşürmek için takıldı 3 ay kaldı sonra çıkardılar korkulacak bişi değil ben bayıltılmadan çıkarttırdım çok kısa sürüyor tek sorun böbreğin alışması o sırada çok agrım oldu benim ama herkes de aynı etki olmayabilir
Merveacrl Ben henüz üroloji ye gitmedim ama kadın Doğum doktorum baya büyüdüğünü söyledi 😞 bende çok korkuyorum herkese acil şifalar çok geçmiş olsun
Tugba_umy3 Uzayyyy daha bekliyoruz doğum olmadı ama açılma var 1 buçuk santim sancım var bu günde baklim hayırlısı hastane çanta mi ayriliycam bu gün insalalh vaktinde gelir 35 haftalık olcak yarın
Uzayyyy Tugba_umy3 çok geçmiş olsun, inşallah sağ sağlim alırsınız kucağınıza . 33 de stent takıldım , dün akşam . Bebek 37 den büyük gösteriyormuş . Ağrılarım durmuyor sanırım. Bende doğuracağım . Korkuyorum