Magnolyaa Merhaba 35 haftamdan itabaren kontrol ve doğumu Bursa’da yapacağım doktor önerilenizi söyler misiniz ? İleri haftada olacağım için çok şansım yok nokta atışı çok menun kalınan doktorları söylemeniz çok önemli benim için teşekkürler
Senemunlu Magnolyaa Senem Alkan Akalin. Evke mediloft ta kendi yeri var , 200 tl muayne ucreti . Cogu hastaneyle anlasmasi var ve uygun fiyatlara ciddi anlamda. Dogumum olucak normal oldu ilki , simdide normali bekliyoruz . Cok sick kanli ve kafsnda soru isareti birakmiyir. Senn aklina gelmeyen herseyi en ince ayrintisiyla anlatiyor. Uzun sürüyor muayeneleri herkeste titizlikle igileniyor.
Miase Magnolyaa 300 TL muayene ücreti ama rahat içerde 50 dk kalıyorsunuz senin soru sormana hiç gerek kalmıyor 😂 adam resmen program sunar gibi herseyi anlatıyor doğum ücreti de 7000 ve 7500 arası değişiyormuş ben çok ve çok memnunum gerçekten keşke en başta onu tanısaydım😊 instangramdan bak istersen sayfasına Google da bi tane kötü yorumu yok 😌
Magnolyaa Miase kız baya yüksekmiş ben detaylı ulturosonu 500 yaptırmıştım . Ama yinede araştıracağım iyi diyorsan son haftalarımda tek isteğim rahat bir doğum piskolojisi
Dilaraksknclk Medicana Okan Özden muayene ücreti 250 TL fakat hastanenin yaptığı sigortalar var doğum ve muayeneler daha iyi oluyor