Nurayselvii Aslanyesm 15 haftaligim hala yüz üstü yatıyorum belirli zamandan sonra zaten karin büyüdükçe yaptırmıyor canm seni
Hilal-95 Aslanyesm olmaz diyolar ama ben psikolojik olarak yatamıyorm hep sol tarafıma yatmaya çalışıyorum 18 haftamdan sonra doktorumsa sola yatmamı söyledi sürekli uyanıyorum gece dönerken feln🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Elcnbykckr Nurayselvii 16hafta itibaryle artık sol tarafa yatmayı daha uygun buluyorlar hatta forumda da yazıyor. Karnınız çıktı mı ben 17ye giricem karnımdan asla yüz üstü yatamam suan 😂
KbrAtbs Aslanyesm Ben şu an 27+6 haftalığım ve 24 e kadar tam yüz üstü olmasa da bacağımın altına yastık alıp yarım yüzüstü yattım hep. Tabi artık büyüyen karnım ne rahatına düşkün olan kızım sayesinde yatamıyorum 🤣 Korkmanıza gerek yok. Henüz yatabiliyorken yüzüstü uyumanın keyfini çıkarın derim 🤭
Zeyyyn KbrAtbs bu kızlar bu sene çok kuduruk mu olcak ne 😂benimkide beni yatırmaz az sıkıştımı tekmeliyor gece uykum dan uyanıyorum
Minikmucizemm24 Geçen gün yüzüstü yatmıştım, eşim çocuğun üstüne yatma diye seslendi 😂 o zamanlar 10 haftalık felandm belki daha az 😂
Mamacitaa5 Aslanyesm o kadar çok özledim ki yüz üstü yatmayı 31. Haftamızdayız bende 2. Aya kadar yattım sanırım sonra göğüslerde ağrım olunca yatamamıştım 🤭🙄
KbrAtbs Zeyyyn Ayy bende öyleyim 🤣 Dün gece resmen oturtmadı beni. Hangi şekilde otursam bastı tekmeyi 🤣🤣
Elcnbykckr Nurayselvii ay gercekten mi 🙈 Kıyafetlerde devasal bir karnım gözükşyor suan 4ayım bitti diyorum inanmıyor kimse
Nurbalam Aslanyesm şuanda mercimek kadar bile değil kan pıhtısı bende korkumdan uyuyamamıştom suan çok pişmanım 😅 uyu bacım uyuyabildipin kadar