Evet 41+3 teydik kızımla dün gece 3 te çok hafif sancılarla başladı dakika tuttum düzenliydi sancılarım nişanım suyum gelmemiişti öncesinde saat 6 ya kadar bekledim eşim görevdeydi arayıp söyledim sonra doktoruma haber verdim hastaneye geçtik açıklık baktı 1 parmaktı sadece suni sancı vermeye başladılar saat 6 dan 14:00 a kadar suni sancı aldım sancılarımı karşılayabiliyodum başta ebe 14:00 da açıklık baktı 3parmak dedi nişanım gelmişti ebe açıklık bakarken sonra beni odama yolladılar bişeyler yemem için annem sağolsun meryem ana otunu okuyup suya koymuştu ben sudan 2 yudum da içtim şifa olsun diye süreklide inşirah suresini okuyup salavat getirdim sancı gelirken saat 15:00 da doğumhaneye götürdüler açıklığım 6-7 parmak olmuştu Sancılarım çok sıklaştı kendi sancımı çektim odaya indirildikten sonra. Bi baktım sancı sırasınsa suyum sızıyor ebeye dedim açıklık baktı 8 olmuş dedi aradan 20-30 dakka geçmeden çişim geldi dedim küçük abdest öyle diyim ebe bana açıklık bakaym öyle git bazen herkes büyük yapacak gibi hissetmez dedi bi baktı yollayamam gidersen geri gelemezsin dedi sonda taktı idrarımı aldı sıfır acı hissettim sonda takılırken epidural de taktırmadım açıkcası sonra nat söküldü sancım gelirken yine çişim geldi diye bağırdım hemen çatala çıktım ıkınmaya başladım doktor dinlen dedi 2. Ikınma için sancı beklendi karnıma masaj yapıldı gelince hiç kesmeden ıkındım(çok zordu bu benim için 2 dakka gibi bi süreydi ama o an çok zordu) doktorum kesme aferin dedi o sıra kesik attı kızlar hadi bi el atın dedi ebeyle hasta bakıcı sadece dirsekleriyle dokundu diyebilirim çünkü ben bunuda sancıdan hissetmedim bebeğimin kafası çıktı sonrada kendi geldi 3 ıkınmada duydum kızımın sesini 🥰🥰 basit değildi elbette sancılarım çok ağır geldi vücuduma ama o an herşey geçti gitti dikiş atıldı rahmime kaç tane bilmiyorum olması gerektiği kadar denildi rabbim hepinize de bi avazlık doğumlar nasip etsin inşaallah.
gerekli olmayan hiç bişeyi doğumum için almamıştım lazım olursa alırım diye sütüm geldi hamd olsun pompa ihtiyacım olmadı göğüslerim yara da olmadı gümüş kapak krem vs de almamıştım bebeğimi emzire biliyorum hasta bezi almıştım hastanem verdiği için oda kaldı çantamda bebeğim altını çok pisleten bi bebek değilmiiş sadece 1 kere kustu 1 kere de altına yaptı o kadar elbise getirmemde anlamsız kaldı yarın taburcu olacağız kendim için aldığım pijamaların birini giyindim diğerini giyinmedim açıkcası ama en önemli şey gerçekten hasta bezi yada deepend benim için şimdilik biraz uzun bi hikaye yazdım hakkınızı helal edin ama bende 9 ay 19 gün bekledim bu hikayeyi yazabilmek için🥰🌸🌸 birde bişey daha eklemek istiyorum annelerin hakkı gerçekten ödenmiyormuş ben ilk yatış aldığım zaman meryem ana otunu okuyup doğumhaneye yollamış benim için odama geldim annem ağrıların bana geçsin diye sarılıp ağladı doğum bitince aşağı indim bebek geldi mi dedim sen benim için önemlisin bırak bebeği dedi yine ağladı allah kimsenin annesini başından eksik etmesin🌸🌸🌸🥲