Bebegim_ve_ben1 Nurayselvii ben istanbul şişlide özel bir doktora gittim canim 550 verdim kart nakit verirsen 500 evet renkli
Elifff25 Nurayselvii ben ilkinde Recep Has a gittim 1000 tl idi , 25 haftalıkda olanada colormed diye biryer vardı oraya gittim 500 tl idi evet renklide görüyorsunuz🥰
akgunbirsen Nurayselvii hem renkli hem siyah beyaz. Genel olarak siyah beyaz inceledi bize göstermek için ise renkli açtı ve fotoğraf aldı.
Dilekcnkn Nurayselvii Bht clinic’de 613 ₺ yaptırdım organlarını vs incelerken siyah-beyaz yüzü içinse renkli yaptı cd henüz bakamadım 😂
Suleasyaa Hastaneden hastaneye fiyat değişir.190 liraya yaptirmistim. Evet renkli idi benim ki.Ama yüzünü dönmediği icin bebeğim yüzünü görmemiştim 😅
Mavim_2015 Ben bı profosore gıttım ızmırde rıskı gebelk olabılır dıye 700 tl muayene ucretı ve renklı bebegım tamamen net bır sekılde gozukuyodu agzı burnu herseyı bellıydı❤️
cennetkokulum_ Nurayselvii devlette yaptıran yok mu ki acaba ben özele gidemem mesela durumum yok devlete giden varsa yazabilir mi?
Atan Hem renkli hem siyah beyaz bakılıyor yarım saat sürüyor ben cadde Bostan da fetüs diye biterse yaptım prof. Dr zeki beyde 500 TL idi