seda_00 Destinaa bizde 34+1 olduk bugün eğilip kalkarken ilk kez zorlandığımı hissettim agrım pek yok hareket derseniz de uzanınca sağa sola kayıyor minik tekmeler atıyor ☺️
_Aysgll_ Destinaa bizde 20+4 oldukk. Allah’ım ilk zamanlarimi hatırlıyorum gecmiyodu hiç. Şimdi bakıyorum 20 kere gelmişiz 🙈
Bett_blog Destinaa ara ara oluyor birde çatım ağrıyor sanki arada vajinama iğne batar gibi oluyor uyurken sağımdan soluma dönerlen de sancılanıyorm😂
Destinaa _Aysgll_ aynen benim de geçmiyordu en güzeli 16.haftadan sonra hareketlerini hissetmeye başlayınca geçiyor 🙈
biyologelif Bende 34+3 oldum ama yatmakta zorlanıyorum sol tarafım açıyor sağa hiç yatamıyorum artık sol tarafımı hissetmiyorum
Destinaa biyologelif göbekten dolayı mı zorlanıyorsunuz şu an ben rahat yatıyorum tabi ilerleyen günlerde bilemem 😂😂
biyologelif Destinaa evet karnım biraz fazla birde sürekli sol tarafa yatmak beni zorluyor sol kolımu hissetmiyorum
Ilk_anne Destinaa sürekli tuvaletim geliyor mesaneye baskı yapıyor hele dışarda altıma yapcakmışım gibi hissediyorum
seda_00 Ilk_anne ahahahaa bende kız kardeşim bende kalıyor abla sende hep tuvalettesin yaaaa diyip trio atıyor 😂😂
Destinaa biyologelif sol tarafa yatmak çok iyi ne yalan söyleyeyim sağa daha çok yatıyorum düz yatmak zararlıymış