Sukran- Doktor her an gelebilir dedi bugün ntsde kasilmalarim çıktı ama hisseedim baş ağrım çok var sanci yerine baş ağrısı 😂 ahh sona yaklaştık bugune kadar zaman hizliydi ama artik akmıyor
orkide21 Sukran- ben de şimdi 39 oldum zaman geçmiyor İnan ki son günler ne zormuş gerçekten suyum gelsin istiyorum artık yorulduk ya 🤣
aslim25 orkide21 Vallaha al benden de o kadar😂😂 artık suyum gelsin diye elimden geleni yapıyorum ama cimcimede tık yok😂😂
Martha aslim25 ay yok ikinci çocuğum doğmak üzere 39+1 bende de sabır kalmadı biraz sıcak biraz yorgunluk biraz heyecan ortaya karışık 😁
aslim25 orkide21 Rabbim inşallah tüm hamilelerin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin dizinde benimde🤲🤗
Sukran- Aysee21 benim doktorum öyle dedi kasilmam var. Ama hissetmiyorum baş ağrısı var dedim kasilmadan dolayi dedi
Hulyao 39 +1de benden yarın kontrolüm var ancak hiç bi umudum kalmadı bu hafta doğuracağına dair sancıyı geçtim yalancısı bile yok ne bi açılma ne bi kasılma 41leri görmesem bari
Sukran- Hulyao benimde 39+2 Pazartesi ye kadar gelmesse sabah erkenden gel dedi bakalm 42 ye kadar yolu var ya😂 ama benim plesentamda yaşlanmiş dogmasi lazm artık