yagmuurry1 Kızlaaar 35+1 olduk 💕az kaldı, ama gece uyuyamıyorum midem çok yanıyor ekşiyor 😭 gögüs kafesim acıyor artık 😭😭
Nursel725 yagmuurry1 bende 35+0 benimde siyatik ağrılarım var çok fena tutuldu belim hareketlerim acı veriyo resmen . İyiki bütün hamilelik böyle geçmiyo gerçekten canım çok yanıyo
myylittleebabyy yagmuurry1 Mide yanman için doktordan ilaç istedin mi canım, Rennie Duo nun şurubunu yazmıştı doktorum bana, iyi geliyor gerçekten. 🙂
Htc38 Bende 35+1 oldum kızlarımla bugün canım aynı şikayetlerin 2 kat fazlasını bende yaşıyorum Allahım yardımcımız olsun inşallah 🥰
Gurbettt yagmuurry1 bende öyleyim sadece su içiyorum o bile midemi maf ediyor çok fazla vücut ağrılarım var yorgunluk geceleri uyuyamiyorum bian önce sağlık sihhatle doğurmak istiyorum 😂
yagmuurry1 Gurbettt Artık biran önce doguralım hamilelik değil de mide yanması ekşimesi deli ediyor beni 😭😭
Gurbettt yagmuurry1 doktor suruo veriyor kullandınız mı acaba iyi gelir mi bilmiyorum ama ben pek ilaç içmeyi sevmedigimden kullanmıyorum belki sizi rahatlatır