Deniz3525 Doktor herşeyin normal doğumu gösteriyor diyor ama ben sezaryan istiyorum korkuyorum normal doğumdan
Meralrabiamhmt Deniz3525 korkma kız benım kadar korkan yoktu buyuk tuvalete cıkar gibi dogum sancı bıraz zor oda her sancıda bıraz daha yaklastıgını dusun bebegıne rahatlarsn♥️
BusraUras Deniz3525 korkmayın ben bugün çok şüküt normal doğurdum. Bir epidural yaptırın çok korkuyorsanız hiçbirşey hissetmiyorsunuz.
minikoglumm Deniz3525 korkma hiç böyle bir duyguyu yaşamadın çünkü sen annesin çocuğun için enn sağlıklısı normal bende normal olmasını çok istiyorum
1yildirim-bebek Bugün ikinci arkadaşım eger norml oluyosa sakin sezeryanı tercih etme dedibebgin kilosundan dolayı sezeryan oldu seçim senin bence korkutma kendini o bebek öyle yada böyle dağcak ama senin daha cabuk iyileşmen normal doğumda mümkün bence
Deniz3525 1yildirim-bebek sezaryan doğumda 2 3 çoçukta normal doğum yapabiliyormusun benim ilk gebeliğim
BusraUras Deniz3525 evet epidural yaptım ben. Omuriliğimden iğne vurup iğne taktılar. Bu işlem yaparlarken ne dedilerse harfiyen uydum hiç kasmadım kendimi ve canım hiç acımadı. Sancıları da 10 15 dk içinde %80 oranında hissetmemeye başladım.
BusraUras Busra333 sancıyı çok hissetmiyorsunuz epidural olmadan önce sancınız 80 se mesela siz 20lerde hissediyorsunuz sancıyı. Bunun amacıda ıkınma hissini ortadan kaldırmamak.
tugene Deniz3525 bende aksine sezeryandan korkuyorum 31+1 haftalığım doktor ters giden bi şey yok dedi inşallah böyle gider ve bebeğimi normal doğurabilirim diye dua ediyorum 🐣 sezeryan olma fikri beni çok geriyor karnımı kesmeleri falan iyileşme zamanı 🤦🏼♀️ Ama tabii iki fikre de soğuk olmamak gerek aslında sonuçta önemli olan bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak
tugene Deniz3525 kişiden kişiye değişir belki tabii memnun olanda vardır ama ben sıcak bakamıyorum , nasip yine de Allah yardımcımız olsun 😇