Dila71 Nnb 24 haftanın içindeyim hala hamile olduğumu anlamak zor 😂 iç karnım geniş sanırım birde ilk gebelik olunca geç çıkar dediler canım hiç kafana takma
Nnb Melikeince o zamanlar bende çok fazla gaz oluyordu . Bir gün uyandığımda pof diye karnımın şişmiş olacağını düşünüyordum , sürekli karnıma aynadan bakıyordum 😂
Nnb Ruyasusam karnım niye hala çıkmadı falan gibi bir soru mu sormuşum ? Sadece karnım çıkmamasına rağmen çok şişkin hissediyorum demişim . Acele ettiğim için değil muhabbet olsun diye yazdım🤷♀️
cahillesohbetikestim Nnb yok onu biliyorum da daha minicik bir fasulye ama geçmeyince insan bir acaba diyor 😁
Esragnss Nnb ben 20. Haftamdayım daha bendede bir karın yok ,şikayetimde yok ,doktorum iç karnın geniş dedi son aylarda çıkar karnın demişti o yüzden çok takılmıyorum karnımın şuan olmamasına anı yaşıyorum 😂😂
anneyimmm_ cahillesohbetikestim 16. Haftaya kadar karnın bebek değil maalesef😂 bende öyleydim 2. Trimester ın başında biraz inecek o gaz sonra bebek çıkmaya başlayacak
cahillesohbetikestim anneyimmm_ biran önce gitse iyi olacak ne kadar bilsem de gaz olduğunu psikolojik olarak etkileniyorum 😁
Elif_Eda Nnb O haftalarda karnımda o kadar gerginlik hissi vardı ki uyuyamıyordum oturamıyorduk uzanamıyordum bile çok rahatsız ediciydi..Şuan 27 haftadayız karın büyüyor ama bu sefer büyüdüğü için gerginlik yaşıyorum ama ara ara çok da abartılıcak bir karnım yok dışardan çok dikkatli bakman lazım yani öyle diyim sana..O haftadan sonra zaten yavaştan başlıyor karın çıkmaya canım..Eğer benim gibi iç karnın büyükse 7.aya kadar pek fazla karnın belli olmayabilir 😊