Makbuss Gmzgs canim ilk ogrendigim gunden beridir gecmeyen bir bel agrisi var doktor kanama gelmedigi surece normal dedi hamileligim verdigi bir agri 12 haftalik oldum hala arada cekiyorum ins gecer seninde 😊
Aydemirirm Gmzgs bendede aşırı oluyodu doktorum rahim büyüdükce bağlar gerilir belinde agri yapar demisti. Bide erkek bebekte bel ağrısı olurmus ne kadar dogru bilmem ama benimde oglum olcak insallah 🙏🏻😌
Gmzgs Makbuss saol canım Bebis sağlıklı olsun dA hiç agridan şikayetim Yok da ters bisey olmasin diye endiseliyo insan Benim 6 haftada bi kanamam oldu az progestan kullanıyorum Allah’a şükür devam etmedi kesildi
Makbuss Gmzgs aman kanama lekelenme olursa git hemn doktora insallah bisey olmaz bebislerimize gecms olsn 😊
Makbuss Aydemirirm henuz cinsiyeti ogrenmedim bende oyle duydum Rabbim sagliklk hayrli versin insallah 😊
Gmzgs Aydemirirm saolun kızlar allah razı olsun rahatladı icim biraz 🙈🤲🏻🤲🏻 Hayırlısıyla gelsın kuzular ya hepimiz icin tel duam ben ilk bebeğimi kaybettim ondan üzerim de kaldi herhalde