Esranur1 Kızlar çok acil yardım edin son 3günüm bebeğime kavuşmaya ama ayaklarım o kafar şiş ki yürüyemiyorum çok acıyor 😣 inmesi için ne yapmalıyım var mı fikri olan
Gulnihalce Esranur1 soğuk suya sokun azda olsa rahatlatıyor ve sırt üstü yatın ayaklarınızı yukarı dikin yatak başlığına falan
-aydaogunc Esranur1 Benimde aynı canım son haftalardayım tuzlu suda bekletmek ve yatarken ayaklarının altına yastık koymak biraz olsun indirip rahatlatıyo
Sevda58 Esranur1 Merhaba uzanıp ayaklarınızın altına yastık koyun ve ayaklarınızı one arkaya doğru eğin ve dairesel hareketler ile çevirin çok iyi geliyor. Birde doktorumun küçük şişeye şu koyup buzluğa koy buz olduktan sonra ayağının altina al ve ileri geri hareket ettir demişti. Bana iyi geldi.
elcindefne Esranur1 benim de çok şişti 32′de soğuk tuzlu suya koydum hep ve havaya diktim ayaklarımı. Tamamen inmese de beni rahatlatacak kadar düzeldi
Gulnihalce Esranur1 Allah Allah 🥺 bana çok iyi geliyor benimde ödemim var maalesef patlicak gibi ayağım morardı nokta nokta izler bile var gerilmekten. Soğuk su çok iyi geliyor kovaya sokuyorum ardından yukarı dikiyorum gün içinde dinleniyorum biraz daha iyi oluyor
ecevecev21 Bu sıcaklarda hepimizin ortak sorunu sanırım. 34. Haftamdayım birden bire bu zamana kadar hiç bi sıkıntım yokken bu hafta ayaklarım öyle bi şişti ki en geniş kalıp terliklerin içine bile sığmıyor😔