@Medinekk canim bende uygun fiyatlı aradim hep, instagram da 4baby ürünü satan sayfalara baktim trendyolda kullanıcı yorumları okudum. En pahalı urunde bile memnun olmayan oluyor biliyoruz ki, beklenti meselesi kesinlikle.. Ben 4 baby yorumlarına kullanıcılara dayanarak instagram moroglubebe den sipariş verdim. Port bebe olan travel sistem olani almadim esim ilenortak karar vererek kullanım zor olduğunu düşündük çok yönlü düşününce, tek başıma kullanim icin vs. Puseti bebek arabasina takabilirsiniz port gibi değil ama takılabilir durumu da var, manevralar güzel freni kuvvetli en güzeli katlamasincok kolay ve yer kaplamiyor. Gold ve beyaz kasa secenegi vardi satici ile ortak karar vererek gold kasaya karar verdim. Beyaz ile kalite farkı vardı boya icin. . Bu ay sonu zam gelecekti ben 800 gibi bi fiyata aldim 2bucuk gun içinde tam olarak elimdeydi. Tavsiye ederim. Dilersen portbebe travel modeli de var bin tl civarindaydi o da. Ben cok vermim işimi görsün diye aldim ve aldiktan sonra çarşıda sahilde bi cok kişide denk gelince tamam tamam dedim :)